FC Farul a învins Chindia și a ieșit din zona retrogradării

1208
8
FC Farul a învins Chindia și a ieșit din zona retrogradării - fotbalfarulchindia1368205391-1368275130.jpg
FC Farul a câștigat, astăzi, pe stadionul "Farul", partida cu Chindia Târgoviște, scor 4-1 (1-1), contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii a II-a. Golurile au fost marcate de S. Chițu (min. 5, 58), Călințaru (min. 62) și Băjan (min. 88) pentru Farul, respectiv Honciu (min. 23) pentru Chindia. În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 10 în Seria I, cu 22 de puncte, ieșind astfel din zona retrogradării.


1-0: Chițu scapă singur spre poarta adversă, il driblează pe Perianu și înscrie ca la antrenament
1-1: Honciu egalează pentru Chindia
2-1: Chițu face dubla cu un șut din 6 metri
3-1: Ivanovici face franjuri apărarea adversă, trimite în careu și Călințaru înscrie
4-1: Băjan înscrie un gol superb cu un șut de la 25 de metri, după ce l-a văzut pe Perianu ieșit dintre buturi


Iată echipele: 
Farul (antrenor: Ion Răuță): Curcă (cpt.) - Băjan, Buzea, I. Popescu, Nițescu - Ivanovici, Săceanu, B. Nicola, Sg. Popescu, Călințaru - S. Chițu. Rezerve: Neagu - Fuchs, Pîslaru, Coteanu, Igiroșanu, Drugă, Țabără.


Chindia (antrenor: Silviu Dumitrescu): Perianu - C. Dinu, Șeran, Costache, Bușu - I. Șerban, Mihăescu, Honciu, Băluță - Văduva, Verdeș (cpt.). Rezerve: I. Popescu - Ispas, Petrea, Dobre, Cherchez, Gavrilă, Voduț.


În minutul 19, portarul Farului, George Curcă a fost schimbat cu Neagu, după o accidentare. Acesta din urmă a suferit și el o accidentare, la faza celui de-al doilea gol, iar Farul se vedea nevoită să îl înlocuiască cu un jucător de câmp. Jocul a fost întrerupt timp de 10 minute și spre fericirea "marinarilor", Neagu a revenit între buturi, cu un bandaj la gură.


Cartonașe roșii: Buzea (min. 70 - henț) și I. Șerban (min. 80 - două galbene). Runda următoare, FC Farul va juca, sâmbătă, 18 mai, cu CSM Unirea Slobozia, în deplasare.




Comentează știrea

RAZVAN
11 mai 2013
...........

FARUL A INVIAT ODATA CU HRISTOS!!!!!!!!!!!!!!!!! CE MAI AI DE SPUS CONSTANTINESCULE NOADA????? TU CU EXCROCU DE TUDOR JEFUITI CENTRUL DE COPII SI JUNIORI MAI AI TUPEU SA VORBESTI????? VA-TI INTALNIT DOUA JAVRE TU SI HOTUL ALA DE TUDOR DANIEL UN BORFAS NOTORIU UN JUCATOR NU SCOATETI STITI DOAR SA FURATI MAI SI COMENTEZI????? SA MOARA DE CIUDA TOTI DUSMANII FARULUI !!!!!!!!!! FORTZA FARUL!!!!!!!!!!!

tarin
11 mai 2013
fotbal

cocalarul de la 1 fraiere si juniorii de la Farul unde sa joace?Papagalule de fraieri ca tine nu pot juca juniorii din Constanta ca altceva nu a zis Noada decit sa promoveze juniori din curtea Farului nu adusi din tara .Coccalar prost

farist
11 mai 2013
?????

pai a zis noada dar ce a scos noada???? are vreun jucator de liga 3 a macar in lot noada??? nu are nici-unul pentru ia luat in probe pe asa zisi ce-i mai buni dintr-e juniorii lui noada si sunt foarte slabi.........noada stie doar sa bage fitile si sa imbarlige si sa fure impreuna cu hotul ala care este langa el presedintele centrului de copii si juniori TUDOR escrocu ,, are dreptate nr 1 este un hot ordinar .... asa k nr 2 nu-i mai pupa-n cur atat pe noada si ai lui pt ca chiar nu are valori pt farul .......... HAI FARUL CTA.!!!!!!!!!!!!!!!!!

virus
12 mai 2013
fotbal

Mai cocalarilor ati vazut voi cum joaca juniorii lui Noada de vorbiti ca nu au valoare? Cun indraznesti sa te mai numesti farist daca nici nu stii ce valori ai in curte cocalarule.

Răspuns la: ?????
Adăugat de : farist, 11 mai 2013
pai a zis noada dar ce a scos noada???? are vreun jucator de liga 3 a macar in lot noada??? nu are nici-unul pentru ia...
crabu
12 mai 2013
faru

Fraierii de la 1si 3 poate nu stiti cum se titularizeaza la Farul asa ca Noada are dreptate privind promovarea juniorilor.Are vreo 6 juniori care au loc si la echipe din Liga! nu la Farul cocalarilor,dar uitativa daca nu stiti cam cit costa titularizarea gen Ghenciu si Bajan vedeti ce rude au si ce fac si cita spaga dau COCALARILOR parca nu ati trai in Romanica si nu stiti ca nimic nu este pe dreptate ci numai pe spaga.

jos
12 mai 2013
m..e faru la infinit

jos cu faru si cu toate echipele de "divizia fantastica" ...si cu sustinatorii lor sa stergem pe jos ... BLOCURI NENE IN LOCU LA STADION !!! Cine se simte jignit de mesaju asta sa-mi suga acadeaua ...si mie si tuturor care sunt ca mine .... NASTERE USOARA FARULEEEE !!! Hai ca m-am distrat cu voi .... HA HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHA !!!!!!!!!!

un Farist adevarat
12 mai 2013
lui jos cel ... jegos

Nu mai jigniti FC Farul, pentru ca sustinatorii Farului sunt constanteni 100%, nu bulangii de stelisti sau machidoni mercenari! Hai FC Farul - singura care conteaza in Constanta! viitura nu ne reprezinta nici 1%

adi
12 mai 2013
doar farul

cei care idolizeaza viitorul sa nu uite ca la meciurile viitorului cu farul ,domnii peniu hagi sicare mai sunt la academia de ratatii au umilit de la copii pana latot ce lea iesit in caleadica farul.copilul meu a fost dezbracat la ovidiu de tricoul cu farul ca nu are voie sa intre in stadion decat la galerie.avea 5 ani .sunt penibili.la anul nu intrati pe farul ca suntetiin b si ne vedem la ovidiu in cariera

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde