FC Viitorul și FC Farul se întâlnesc, azi, în play-off-ul Juniorilor B

143
FC Viitorul și FC Farul se întâlnesc, azi, în play-off-ul Juniorilor B - fotbalfarulviitoruljuniori-1368036290.jpg
Astăzi, de la ora 14.00, pe unul din terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", FC Viitorul se va întâlni cu FC Farul 2010, într-un meci contând pentru etapa a II-a a play-off-ului Campionatului Național de Juniori Republicani B (născuți după 1 ianuarie 1996). În celălalt meci de play-off, se vor întâlni Steaua București și Oțelul Galați.

Clasament: 1. FC Viitorul 15 p, 2. FC Farul 11 p, 3. Oțelul 6 p, 4. Steaua 5 p.

În privința tensiunilor care s-au iscat, în trecut, între cele două echipe, la un meci de Juniori A, în care jucătorii s-au înjurat și scuipat, iar unul din spectatori a pătruns în teren, lovind un fotbalist, conducătorul Farului, Ion Constantinescu a explicat că au avut loc discuții cu președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu și antrenorul Cristian Cămui pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

"Am stat de vorbă și cu Peniu, și cu Cămui. Nu am nicio problemă cu Hagi. În legătură cu incidentul din trecut, e treaba educației pe care o primesc jucătorii. Copiii noștri nu au făcut nimic. Ne-am văzut de treaba noastră. Dar suntem în relații bune cu Hagi. Mâine (n.r. - astăzi), când mergem la meci, ne vom duce fără observatori de joc, fără jandarmi. Avem încredere în Hagi că va fi un joc civilizat, cu copii educați și conducători civilizați. Noi nu am provocat nici la ei, nici la noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Farul 2010, Ion Constantinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2656 secunde