FC Farul a pierdut jocul-test cu Dunărea Călărași

2551
13

Articole de la același autor

Înfrângere pentru FC Farul Constanța în partida amicală disputată, sâmbătă, la Călărași: 0-2 (0-0) cu Dunărea, echipă care activează în Liga a III-a.

Antrenorul "marinarilor", Marian Pană, a folosit următoarea formulă de start: Cernea, Nițescu, Buzea, Nicolau, L. Ștefan, Chehaia, Păduraru, Sascău, Lupu, Ciobanu, Tănasă. După pauză, au mai intrat Radu Oprea, Husein, Paraschiv, Gh. Badea, Achim, A. Barbu, Fătu, Contu, Sescioreanu și Bubuleandră. A lipsit Stăncioiu, accidentat.

Jocul test de la Călărași a fost primul în care a îmbrăcat tricoul Farului și atacantul Marian Tănasă, venit de la ACSMU Iași.

După meci, fotbaliștii Farului au primit liber, iar astăzi, vor pleca la Predeal, pentru un cantonament care ține până în data de 29 iulie. În acest interval, echipa constănțeană va susține și trei meciuri de pregătire. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
FARUL SUNTEM NOI !
18 iulie 2011
si-au facut echipe toti tzaranii numai noi nu

si`au facut toti echipe , si ciobanii aia de la ovidiu si ciobanii de la navodari , cred ca si callatisul sunt peste noi , tot ziceti ca vin jucatori cand o sa vina in iarna cand n`o sa mai existam cu altualul patron care nu are un ban ....suntem de rasul lumii au ajuns toti tzaranii sa ne calce in picioare

mishu
18 iulie 2011
sunteti multumiti nu?

si banuiesc ca sunteti multumiti de rezultat nu? ca a fost un joc de verificare, si nu conteaza, dar asta e de cativa ani incoace, de fiekre data joc de verificare, sunteti de rasul lumii, a-ti facut de ras constanta, nici nu mai meritati sprijinul nostru pana nu invatati sa jucati fotbal, sa vedem si noi spectacol, nu cum se distreaza altii cu noi

18 iulie 2011
huoooo!

bai marian pana sa te duci dreaq cu cernea achizitia ta cu tot! nu vine nici un jucator la noi cu salariile de 30 milioane pe care le oferiti voi!

FARIST TRIST
18 iulie 2011
...

Ce transferuri fac unii si ce transferuri facem noi...jucatori de 2 bani cu salarii de 2 bani cu ambitii de 2 bani . Pana aici. Iubesc Farul dar m-am saturat de umilinte!Nu vreau ca fiul meu sa fie farist...nu-l voi mai aduce la stadion

fcfc
18 iulie 2011
rusine

sa va fie rusine , vreti sa vina lumea la stadion , din contra nici aia cateva sute n`o sa mai vina o sa vedeti , la asa patron asa echipa asa antrenor , de rahat toti

...
18 iulie 2011
liga3

farul va retrograda in liga 3. sa fim sinceri, nu merita sa joace in liga 2,sezonul trecut abia au terminat campionatul. mai bine sa ne axam pe handbal si volei unde se face performanta si unde se investesc bani multi.

suporter fc farul
18 iulie 2011
Orice dar nu sporturile sponsorizate de Primarul Pastaie si Porcusor Constantinescu

Nu le faceti pe plac Pastaii si Porcusorului !!!! Sa se duca undeva cu sporturile lor manuale si cu Calatisul tovarasului Tusac !!! Ne vom reveni si vom juca mai bine in urmatoarele amicale, dar de aici pana a ajunge sa pupam echipele tovarasului Mazare si sa parasim pe FC Farul e cale lunga !!! Fortza Farul, la victorii cantam iar la infrangeri vin hienele si sacalii lui pastaie si nicusor !!!

ll
18 iulie 2011
pt 7

pana una alta, pastaie si porcusorul face performanta la handbal si volei. anul asta au bagat cate 2 milioane de euro, din banii publici. oare cu bugetul asta ar fi putut sa sustina si echipa de fotbal?

ll
18 iulie 2011
rectificare

pastaie si nicusor FAC performanta

skywalker
18 iulie 2011
handbal

bai aiuritilor, hcm joaca in liga campionilor, voleiul e in cupele europene, se iau titluri de campioana si voi o tot lalaiti cu echipa voastra de fotbal de panarame. aia sunt jucatori? huoooooooooooooooooo

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Sport : Farul testează un mijlocaș sucevean
Pagina a fost generata in 0.4533 secunde