Concurs Farul testează un mijlocaș sucevean

1296
1
Farul testează un mijlocaș sucevean - moldovan-1310760995.jpg

Articole de la același autor

La FC Farul a sosit, în teste, și un fotbalist de la Suceava, Alexandru Moldovan (19 ani, mijlocaș dreapta, stânga sau central), care a efectuat, vineri, primul antrenament sub comanda lui Marian Pană. Alexandru are 1,71 m înălțime, este fiul fostului președinte al Cetății Suceava, Dumitru Moldovan, și a jucat până acum la Cetate, Rapid CFR Suceava sau FC Botoșani.
"Marinarii" susțin sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11, în deplasare, amicalul cu Dunărea Călărași (Liga a III-a), meci după care principalul Pană va stabili lotul pentru cantonamentul de la Predeal (18 - 29 iulie). În partida de la Călărași nu va juca coordonatorul Farului, Robert Stăncioiu, care s-a accidentat la genunchi în amicalul cu Eolica Baia.

Tot sâmbătă, dar de la ora 10, la Năvodari se întâlnesc, cu ocazia unui alt amical, Săgeata și Callatis Mangalia. Altfel, în cantonamentul pe care îl va efectua la Câmpulung Moldovenesc, Callatis va juca un mici de verificare și cu FC Botoșani, pe 23 iulie.

Comentează știrea

acab
16 iulie 2011
gata....rupem tot

daca vine si asta promovam fara probleme , avem cel mai tare lot din liga intai pana in a patra ..rupem tot...la anul o sa vina barcelona,real madrid , manchester united, arsenal,bayern,lyon....sa vedeti ce bataie le dam si la astia ii rupem in doua....si atunci o sa se auda si de giani peste hotare:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5071 secunde