Marian Pană ia 25 de jucători în cantonamentul de la Predeal

1092
Marian Pană ia 25 de jucători  în cantonamentul de la Predeal - farul-1310576349.jpg

Articole de la același autor

Lotul Farului pentru stagiul montan va fi stabilit după meciul amical de sâmbătă, cu Dunărea Călărași.

FC Farul va deplasa 25 de fotbaliști (22 de jucători de câmp și trei portari) la stagiul montan de la Predeal (18 - 29 iulie). Tehnicienii "marinarilor", Marian Pană, Ion Barbu și Valentin Covaciu, vor definitiva lotul după meciul amical de la Călărași, cu Dunărea, care se joacă sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11.

"Până la finele acestei săptămâni, suntem în căutări. După jocul de diseară (n.n. - aseară), vom mai renunța la câțiva fotbaliști", a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", Marian Pană, înaintea partidei de verificare susținută de Farul cu Eolica Baia, pe terenul mare.

În ultimele zile, "marinarii" au adus șapte jucători în probe, sperând ca în perioada următoare să-și întărească lotul și cu fotbaliști cunoscuți, cu experiență. Este posibil ca Farul să obțină împrumut trei jucători de la U Cluj, al cărui patron, Florian Walter, se află în relații strânse cu principalul finanțator al constănțenilor, Giani Nedelcu. Pe de altă parte, anul trecut, Marian Pană a fost managerul ge-neral al clubului clujean, pe care l-a antrenat 14 etape, obținând 18 puncte și lăsând echipa pe locul zece în momentul demisiei, în noiembrie 2010.

Până sâmbătă, Farul așteaptă și răspunsul a doi foști jucători, atacantul Adrian Câmpeanu și mijlocașul Dragoș Boboc, care sunt liberi de contract. În ciuda vârstei înaintate (35 ani), și stoperul Marian Nicolau era văzut de Pană ca un fotbalist care poate ajuta Farul.

De asemenea, o altă țintă a constănțenilor este atacantul Marian Tănasă (25 ani, 1,89 m - 81 kg), care a jucat ultima dată, în sezonul trecut, în opt meciuri (318 minute - niciun gol) la Poli Iași, în două rânduri. Cealaltă formație care l-a avut jucător în campionatul 2010/2011 a fost Aluminium Hormozgan, din Iran. În cariera sa, Tănasă a mai evoluat la FCM Bacău (șase ani), Oțelul Galați (doi ani) și FC Baia Mare.

Marian Pană, care, la fel ca portarul Cornel Cernea, a semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon, își dorește o echipă a Farului muncitoare, de luptă, căutând jucători care să aibă aceste calități.

Alte rezilieri amiabile de contracte

Până acum, oficialii constănțeni au căzut la înțelegere, pentru rezilierea contractelor, cu șapte fotbaliști din lotul de anul trecut, Borza, Paraschiv, Patriche, G. Munteanu, Amariei, Uzun și Fl. Dobre. În schimb, ieri urma ca stoperul Liviu Ștefan, căpitanul echipei în campionatul 2010/2011, să intre la negocieri pentru prelungirea contractului, care i-a expirat în această vară.

Tot ieri, mijlocașul Păduraru a lucrat separat, în urma unei ușoare accidentări, însă, de astăzi, "Oase" va reveni la programul normal. De la antrenament a lipsit și portarul Alexandru Răuță, care a acuzat probleme medicale, locul său, ca al treilea portar, alături de Cernea și Zdrâncă, fiind luat de tânărul din pepinieră Costin Vasile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Sport : Divizionara secundă Viitorul
Pagina a fost generata in 0.574 secunde