La primul meci supervizat de directorul tehnic Cristian Cămui

FC Farul a remizat (1-1) cu Dunărea Călărași

1331
FC Farul a remizat (1-1) cu Dunărea Călărași - 21f48c9c53ebdee82c20134be0aa40fa.jpg
FC Farul Constanța și Dunărea Călărași au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida amicală disputată, sâmbătă dimineață, la Călărași. A fost revanșa întâlnirii de miercurea trecută, când, la malul mării, "marinarii" câștigaseră cu 2-0.

Disputat sub forma a două reprize cu timpi de joc diferiți (prima - 60 de minute, a doua - 45 de minute), meciul amical dintre Dunărea Călărași și FC Farul Constanța a fost un bun prilej de verificare pentru "marinari", care se apropie de faza definitivării lotului.
Gazdele au deschis scorul în minutul 38, 1-0 fiind rezultatul primei reprize, iar după pauză, Farul a reușit egalarea, în minutul 68, gol marcat de Husein.
Antrenorul Farului, Gheorghe Butoiu, a început jocul cu următorul 11: Zdrâncă, Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Pașcovici, Abuzătoaie, Buzea, Păduraru, Lupu, Șt. Ciobanu, Stăncioiu. În repriza a doua, garnitura s-a schimbat semnificativ: Răuță, Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Sascău, Husein, Lucan, Stăncioiu, Aioanei, Șt. Ciobanu, Dutciuc.
"A fost un antrenament util pentru noi, disputat pe un teren care s-a prezentat în condiții neașteptat de bune. Am dat șansa tuturor să arate ce pot, pentru că, în scurt timp, lotul va fi definitivat. Urmează o săptămână hotărâtoare, să vedem la cine renunțăm și pe cine mai aducem", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul tehnic al Farului, Cristian Cămui, numit în funcție la sfârșitul săptămânii trecute.
La Călărași, nu a jucat fundașul Vajou, menajat de tehnicieni, din pricina unor probleme medicale la un deget de la picior.
Astăzi, fotbaliștii Farului au programat un singur antrenament, de la ora 15.00, la stadion. Mâine dimineață, ei vor merge la vizita medicală, apoi la antrenament, de la ora 11.00.
Miercuri, pe terenul principal sau pe cel secundar (în funcție de starea vremii), de la ora 11.00, "marinarii" vor susține încă un meci amical, cu Săgeata Năvodari, iar seria testelor se va încheia sâmbătă, cu jocul contra celor de la CS Eforie. Cel mai probabil, această partidă va avea loc de la ora 18.00, în nocturnă.
Returul Ligii a II-a se va relua în data de 5 martie, când FC Farul va întâlni, pe teren propriu, pe FC Viitorul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Februarie 2011
Stire din Sport : Constanța și-a asigurat trei medalii
Pagina a fost generata in 2.0651 secunde