Liga Campionilor la handbal masculin

HCM Constanța n-a reușit surpriza la Zagreb

776
Echipa de handbal masculin HCM Constanța a suferit o înfrângere la primul joc din acest an în Liga Campionilor: 30-34 (16-19), sâmbătă, la Zagreb, în compania celor de la HC Croația.
Cu un antrenor nou (Ivica Obrvan) pe bancă, gazdele n-au etalat un joc strălucitor, însă experiența unor handbaliști de super-clasă, precum Balic sau Valcic, și-a spus cuvântul.
Chiar dacă a pierdut la Zagreb, formația antrenată de Ion Crăciun își păstrează intacte șansele de calificare în optimile de finală, pentru că, la Sarajevo, într-un meci desfășurat în atmosferă incendia-ră, HC Bosnia a învins la limită, scor 25-24, pe HC Sankt Petersburg.
Tot aseară, s-a mai disputat o altă partidă, SG Flensburg - Ciudad Real, terminată însă după închiderea ediției.
Clasamentul Grupei D: 1. Ciudad Real (13 p), 2. HC Croația (12 p), 3. SG Flensburg (10 p), 4. St. Petersburg (4 p), 5. HCM Constanța (4 p), 6. HC Bosnia (3 p).
În aceste condiții, pentru HCM Constanța, meciul din etapa viitoare (sâmbătă, 26 februarie), de la Sarajevo, este decisiv.
***
Aseară, Oltchim Râmnicu Vâlcea - Krim Ljubljana 31-27 (14-14), într-o partidă contând pentru Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Sport : HCM Constanța, în infernul de la Zagreb
Pagina a fost generata in 0.2681 secunde