FC Farul / Cornel Cernea: "Am sărit să-l apăr pe Pătulea, ca să nu-l bată patronul!"

632
2
FC Farul / Cornel Cernea:

Articole de la același autor

Portarul echipei FC Farul, Cornel Cernea, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru "Cuget liber", că cei din conducere l-au pedepsit trimițându-l la echipa de juniori din cauza faptului că a sărit să-l apere pe atacantul Adrian Pătulea, pe care, conform spuselor sale, patronul Giani Nedelcu a vrut să îl bată după meciul cu FC Snagov. "Nu aveau de ce să se lege, eu fiind curat, și întrucât am sărit să-l apăr pe Pătulea, pe care patronul vroia să îl bată, m-au trimis la juniori. Sunt sigur că acesta este motivul pentru care m-au pedepsit.", a precizat Cernea. 

Comentează știrea

fan
16 noiembrie 2011
adevarat

da,asa a fost.....iar pana jegosu la injurat de toti morti ca ii ia pe toate partile lu ciobanu si la facut in tot felu ca-i da cu masa in cap ca-i face si ca-i drege ,iar ciobanu inca ia vb frumos,poate acum va dati seama ca avrut sa scape de constanteni!!!!!

fotbalist vechi
16 noiembrie 2011
adevarat

si ce puteau sa spuna de cat asa ceva,niste mizeri..deschideti ochi si vedeti adevaru pt ca nu fura constantenii niciodata la ei acasa, de la pana a plecat totul......ganditiva mai bine!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3748 secunde