Liga a II-a la fotbal

FC Farul joacă la Suceava, decimată de accidentări

312
FC Farul joacă la Suceava, decimată de accidentări - deplasare-1457460946.jpg

Articole de la același autor

Echipa FC Farul va juca, astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, împotriva celor de la Rapid CFR Suceava, în etapa a XXl-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria 1. 


Meciul se anunță foarte dificil pentru "marinari", deoarece nu se pot baza pe serviciile lui Doru Bratu, suspendat în partida de la Brăila, pe Sorin Chițu și Ninel Corcoveanu accidentați, dar nici pe Robert Băjan, Ciprian Milea și Marius Tigoianu, nerefăcuți complet după accidentările suferite. 


Antrenorul Constantin Gache a deplasat la Suceava un lot de 18 jucători: Negrilă, I. Dinu - portari, Țăranu, Meleandră, Fl. Pătrașcu, Fl. Popa, Murgoci - fundași, V. Munteanu, Milea, Ad. Ionescu, Vezan, Suciu, Pungă, Tigoianu, Ad. Cristea, Vlăescu - mijlocași, Pătulea, C. Neagu - atacanți. 


În clasamentul Ligii a II-a, FC Farul se află pe locul 5, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid CFR Suceava ocupă poziția a noua, cu 22 de puncte. 


Tot astăzi, se vor juca și partidele Dacia Unirea Brăila - Rapid București, Oțelul Galați - ACS Berceni, SC Bacău - CS Balotești, Bucovina Pojorîta - Ceahlăul Piatra Neamț, Gloria Buzău - FC Academica Clinceni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Sport : Gură de oxigen pentru FC Farul
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Sport : Tricolorii, locul 16 în topul FIFA
Pagina a fost generata in 0.6526 secunde