FC Farul: Pătulea își ascute săgețile pentru Năvodari

1377
8
FC Farul: Pătulea își ascute săgețile pentru Năvodari - fcfarulvictoriabranesti421317067-1317076667.jpg

Articole de la același autor

Cu un moral excelent după victoria obținută în fața Victoriei Brănești, scor 2-1, fotbaliștii de la FC Farul se pregătesc temeinic, la baza proprie, pentru confruntarea din etapa viitoare, programată sâmbătă, ora 11, la Năvodari, cu Săgeata.

Succesele concludente, ca dăruire și încredere, cu Astra II Giurgiu și Victoria Brănești, între care s-a intercalat remiza de la Botoșani, au creat o stare de spirit favorabilă în rândul elevilor lui Marian Pană, în perspectiva următoarelor meciuri pe care "marinarii" le vor disputa. 


În momentul de față, conducătorii echipei își pot face calcule fără să îi doară capul: șapte puncte în trei meciuri consecutive! Însă șefii Farului nu au timp pentru bilanțuri provizorii, în condițiile în care se profilează o nouă misiune dificilă. Meciul de la Năvodari, cu Săgeata, echipa pregătită de fostul antrenor al Farului, Constantin Gache, neconcepând altceva decât victoria, mai ales că evoluează în fața propriilor suporteri. De altfel, adversara alb-albaștrilor a arătat destule deja și în acest sezon și este clar că o va face și în derby-ul județean.
Conștient de acest lucru, Marian Pană și-a băgat de ieri elevii în… ședință de pregătire, punând accent pe refacerea după joc. Iată cum arată și programul de pregătire al Farului, în această săptămână: marți, miercuri, joi și vineri, ora 10.30: antrenament.

"Îmi doresc din suflet să marchez și sâmbătă!"
Atacantul echipei FC Farul, Adrian Pătulea, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este extrem de bucuros pentru faptul că golul pe care l-a înscris în partida cu Victoria Brănești, în minutul 12, a relansat meciul pe care, în cele din urmă, alb-albaștrii l-au câștigat cu scorul de 2-1. 


"Am un sentiment de satisfacție pe care mi-e greu să-l exprim… Golul meu a ajutat Farul să câștige sâm-bătă. Echipa este în ascensiune și sunt convins că se va vedea acest lucru și la Năvodari. Trebuie să câș-tigăm și cu Săgeata, însă, totodată, îmi doresc din suflet să marchez și sâmbătă", a spus Pătulea.

Comentează știrea

Jordan
27 septembrie 2011
BRAVO ADI

bravo Adi tot asa tata si pe viitor!

peluza sud
27 septembrie 2011
V I C T O R I E !

victorie sambata la navodari iar la meciul urmator se va vedea ca o sa vina mai multi suporteri langa echipa , doar prin victorii putem readuce publicul inapoi la stadion .... DOAR FARUL !

ARIA
27 septembrie 2011
CU TOTII LA NAVODARI !!!

CU TOTII LA NAVODARI !!! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !!!

farist
27 septembrie 2011
pt faru

sa plece buzea

suporter
27 septembrie 2011
Forza FARUL

Nu mai injurati jucatorii, suntem neinvinsi de trei etape. Echipa se pregateste, tb sa batem la Navodari, urcam spre podium. Galeria sa se organizeze, sa mergem in grup la Navodari, sa-l batem pe Gache.

4D
27 septembrie 2011
Pt Marian Nedelea

Formula exacta nu este "derby judetean", deoarece Navodari se afla in Zona Metropolitana Constanta si cel mai corect ar fi formularea "derby metropolitan"! "Derby judetean" este intre Farul, Viitorul sau Sageata si Callatis Mangalia, iar intre acestea si Delta Tulcea este "derby dobrogean"... Zona Metrolitana Constanta are trei echipe in Liga 2: Farul, Viitorul si Sageata!

farist
27 septembrie 2011
pt 4d

m-ai spart la oua cu exprimarile tale filozofice. mai bine ai pune mana dreaqu sa vi la meci la faru

nedelea marian
27 septembrie 2011
derby

E o variantă și asta cu "zona metropolitană". Mulțumesc pentru precizare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5655 secunde