FC Farul, răbufnire de orgoliu cu CSMS Iași?

1911
42
FC Farul, răbufnire de orgoliu cu CSMS Iași? - fotbal-1322165857.jpg

FC Farul are obligația, cel puțin morală, de a se impune sâmbătă, în ultima etapă a turului de campionat, în fața CSMS-ului Iași. După câte au îndurat suporterii în ultima perioadă, ar merita măcar să aplaude o victorie a favoriților.

Antrenorul principal al FC Farul, Marian Pană, a declarat, ieri, că "marinarii" trebuie să aibă în partida cu CSMS Iași o cu totul altă atitudine decât cea din meciul de la Mangalia, pierdut cu 0-4.
"Jocul cu CSMS Iași este foar-te important, iar victoria este singurul lucru la care ne gândim. Aștept o răbufnire de orgoliu din partea băieților. La Mangalia, mă uitam cum un jucător de la echipa gazdă dribla patru-cinci jucători de-ai noștri. Acolo au avut un comportament total neadecvat, mai ales din punct de vedere mental", a spus Pană.
"Vrem ca, la finalul turului, să fim în plutonul fruntaș, iar din iarnă, să continuăm pe un drum bun, care să se încheie cu promo-varea. Strategia noastră este însă condiționată de obținerea celor trei puncte cu CSMS Iași", a adăugat tehnicianul.
Pană a precizat că se impun unele schimbări în echipă pentru meciul din week-end, iar principalul motiv de îngrijorare este fragilitatea apărării. Și asta chiar în condițiile în care se va putea baza din nou pe fundașul Radu Sascău, revenit după suspendare. Mai mult decât atât, Pană a declarat că are în vedere, în iarnă, unele modificări în lot, bineînțeles cu sprijinul celor din conducerea clubului.

Ce replică i-a dat Pană lui Popa
Marian Pană a menționat că nu va avea aceeași atitudine pre-cum antrenorul echipei CSMS Iași, Ionuț Popa: "Eu nu o să râd ca Ionuț Popa de jucătorii altor echipe. Să fie sănătos!".
Ionuț Popa afirmase, în urmă cu ceva timp: "I-am văzut și pe Constanța și pe Tulcea. Ar fi bine dacă ar promova cele două, ca să râdem și să facem mișto de ele".
Partida FC Farul - CSMS Iași se va desfășura sâmbătă, de la ora 12.00, în cadrul etapei a XV-a Ligii a II-a, Seria I. Arbi-trează o brigadă bucureșteană, cu Marcel Bârsan la centru, asistat la linii de Bogdan Velicu și Mihaela Gomoescu.



Comentează știrea

42 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
magicioano
25 noiembrie 2011
jucati x ca asa se va termina! sau scor exact 0-0

meci de 0-0

Radu
25 noiembrie 2011
?????

Orgoliu la Farul ??? Sa fim seriosi !! Daca îi intrebi pe fotbalisti si conducatorii lor ce este ORGOLIUL îți raspund ca este ceva de baut eventual de mancat.

yo
25 noiembrie 2011
pt dementi

bai cacaciosilor aia care comentati de faru si dati vina pe geani....cititi de 2 ori articolul cu sageata si dupaia comentati!!! ca probabil avea dreptate in articolul de ieri cand zicea ca farul e cam singurul club cu plata cat de cat la zi...!!! faceti si voi calcul cat luni sunt din iulie fara salarii si fara prime....si totusi ei sunt pe 3 si noi pe 8 !!!

florin
25 noiembrie 2011
pt yo

bai lingaule cat crezi ca o sa va mai mearga.foca aia de giani nu a mai dat din august salariile.asa ca nu-l mai linge in urechi ca se spala singur.onanistule

yo
25 noiembrie 2011
pt kktu asta de florin

mai lake citeste articolul cu sageata de 2 ori si dupaia comentezi!!! vezi ce zice gache!!!! aia nu siau primit salariile din iulie si nici macar o prima de atunci!!! si totusi ei sunt pe 3 si noi pe 8!!!! cacat impachetat! la noi sunt primele la zi confirmate...si salariile cat de cat si suntem unde suntem!!!

florin
25 noiembrie 2011
pt yo

va spus repede sa o aruncati pe asta cu sageata?dar de tulcea,viitorul etc nimic a?pai vezi ca aia joaca pe prime cat da seful tau giani un salariu.asa ca mucles.

mihai
25 noiembrie 2011
digi

bai yo lingaule noroc cu aia de la digi tv ca altfel nici primele alea de nimic nu le dadea.nici apa calda nu au jucatorii dar tu stii mai bine doar ii mirosi basinile lui giani

horia
25 noiembrie 2011
farul

yo,suna-l sa-ti zica ce sa mai comentezi sa-ti dea si tie o ciorba.sclavule....

florin
25 noiembrie 2011
bravo horia

lui sclavul asta de yo ii este fomica.poate o pune si el de o kiftea ca il conduce foamea cu 3-0.

yo
25 noiembrie 2011
pt astia 2 de mai sus

bai nebunilor...nu sunt nici un sustinator a lu giani... sal ia dracu daca vine cineva mai potent financiar care sa ne asigure promovarea. sunt doar un suporter de mic al farului ca si tine presupun! dar mor cand vad ca la mangalia la 3-0 lumea il injura pe geani de parca el ar juca...sau cu snagovu de la 3-0 la 3-3...care e vina lui??? si stai linistit ca nu numai la sageata sunt probleme...citeste pe liga2 de iasi...ca nu au mai vrut sa vina la cta sambata din cauza banilor...si etc alte cluburi... sunt probleme la liga 1 la echipe de top ca steaua dinamo rapid...dar la liga 2 la niste amarati ca noi!!! daca nu siau primit banii cum de jucatori gen sascau buzea badea stancioiu sunt la un bar de pe langa stadion mai mereu la pacanele si baga cateva milioane bune??? iar pt mihai asta cu digi...nu conteaza de unde au venit banii ....coneaza ca iau dat...iar ca sunt mici primele si salariile e problema jucatorilor... cand au venit li sa oferit un contract daca nu erau de acord nu semnau...atat timp cat au semnat inseaman ca lea convenit,,,deci trebuie sa isi dea viata pt banii aia!!!

42 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Sport : "Suntem cu primele la zi!"
Pagina a fost generata in 0.5018 secunde