FC Farul va disputa, mâine, amicalul cu Delta Tulcea

786
5
FC Farul va disputa, mâine, amicalul cu Delta Tulcea - farul-1345145325.jpg

Fotbaliștii de la FC Farul și-au reluat pregătirile imediat după victoria cu Unirea Slobozia, de zilele trecute, și vor da piept cu una dintre cele mai bune echipe din Liga a II-a: Delta Tulcea, pe care o vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare.

Antrenorul Ion Barbu își dorește o nouă victorie și susține că fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. "Toate partidele sunt importante, toate au o miză", a spus Barbu.


Deși situația financiară a Farului nu se prezintă deloc bine, conducătorii clubului au reușit să atragă câțiva jucători noi, iar în viitor, există varianta să mai ajungă și alte noi achiziții.


"Este posibil ca, până la începerea campionatului să mai apară jucători", a punctat Barbu.

Comentează știrea

mishu
17 august 2012
cazul mutu

nu se lauda mutu ala ca vine si investeste la Farul? ce se mai aude? sau se intampla ca acum 2,3 ani tot cu minciuni ca vine nu stiu care si nu stiu care?

axl
17 august 2012
cjc baga bani la farul

inainte de alegeri s-au aruncat pastile cu CJC preia farul acum unde p[lm sunt aia ?! fmm cu vrajeala voastra

suporter FC Farul
17 august 2012
Stirea cu Adrian Mutu la FC Farul a fost o petarda mediatica

Totul a pornit de la Ziuanews, care in lipsa de rating, a trantit un articol "bomba" cu Adrian Mutu la FC Farul, imediat dupa ce Fanatik a scris ca Mutu o hartuieste pe Antonia :)) Dupa care si GSP si toata Mass Media din Romania au inceput sa scrie la dictare sau sa face Copy Paste acelasi articol de pe Ziua News, penibil, dar asa se face jurnalismul din Romania, cat mai multe articole bomba si fara sens :))

Răspuns la: cazul mutu
Adăugat de : mishu, 17 august 2012
nu se lauda mutu ala ca vine si investeste la Farul? ce se mai aude? sau se intampla ca acum 2,3 ani tot cu minciuni ca vine nu stiu care si nu stiu...
suporter FC Farul
17 august 2012
Tranzactia a fost blocata de o datorie de 1 000 000 de euro fara de fostul patron

Atunci cand FC Farul a fost vandut lui Giani Nedelcu, fostul patron nu i l-a vandut in totalitate, fiindca Giani nu avea toti banii pentru cumparare completa a clubului. Astfel firma Maritima a preluat transferurile lui Aliberc la Inter, Cosmin Matei la Steaua, si a lui Fatai si Mendy la alte echipe, FC Farul neprimind niciun leu, numai pentru ca fostul patron sa isi recupereze banii din tranzactia catre Nedelcu. Deasemenea la tranzactia dintre Nedelcu si fostul patron al Farului, s-a lasat o portita deschisa pentru ca atunci cand FC Farul o va duce mai bine, fostul patron sa reinvesteasca la club. Toate lucrurile merg prost acuma, Giani a incercat sa anuleze clauza de 1 000 000 de euro, nu a reusit, iar cand CJC a incercat sa cumpere clubul s-a lovit de aceasta datorie !!! Deci trebuie sa strangem bani pentru a scapa de 1 000 000 de euro datorie catre fostul patron, altfel niciun patron nu mai vine la FC Farul !!!

Răspuns la: cjc baga bani la farul
Adăugat de : axl, 17 august 2012
inainte de alegeri s-au aruncat pastile cu CJC preia farul acum unde p[lm sunt aia ?! fmm cu vrajeala voastra
suporter FC Farul
17 august 2012
Tranzactia a fost blocata de o datorie de 1 000 000 de euro fata de fostul patron

Atunci cand FC Farul a fost vandut lui Giani Nedelcu, fostul patron nu i l-a vandut in totalitate, fiindca Giani nu avea toti banii pentru cumparare completa a clubului. Astfel firma Maritima a preluat transferurile lui Alibec la Inter, Cosmin Matei la Steaua, si a lui Fatai si Mendy la alte echipe, FC Farul neprimind niciun leu, numai pentru ca fostul patron sa isi recupereze banii din tranzactia catre Nedelcu. Deasemenea la tranzactia dintre Nedelcu si fostul patron al Farului, s-a lasat o portita deschisa pentru ca atunci cand FC Farul o va duce mai bine, fostul patron sa reinvesteasca la club. Toate lucrurile merg prost acuma, Giani a incercat sa anuleze clauza de 1 000 000 de euro, nu a reusit, iar cand CJC a incercat sa cumpere clubul s-a lovit de aceasta datorie !!! Deci trebuie sa strangem bani pentru a scapa de 1 000 000 de euro datorie catre fostul patron, altfel niciun patron nu mai vine la FC Farul !!!

Răspuns la: cjc baga bani la farul
Adăugat de : axl, 17 august 2012
inainte de alegeri s-au aruncat pastile cu CJC preia farul acum unde p[lm sunt aia ?! fmm cu vrajeala voastra

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 0.4096 secunde