FC Farul va susţine un cantonament la Bucureşti

187
FC Farul va susţine un cantonament la Bucureşti - farulcantonament-1610642089.jpg

Articole de la același autor

Revenită luni la antrenamente, echipa FC Farul Constanța va susține sâmbătă o primă partidă de verificare.

Elevii lui Ianis Zicu vor disputa un amical în compania echipei sub 19 ani a clubului constănțean, pe stadionul „Centenar” din Cumpăna.

După acest joc, va fi stabilit lotul care va participa, în perioada 18-28 ianuarie, la un stagiu de pregătire centralizată la București. Constănțenii se vor antrena în cele 10 zile la o bază sportivă din capitală și vor disputa mai multe meciuri de verificare.

Astfel, au fost perfectate 3 partide: pe 20 ianuarie, cu Dinamo II București (locul 6, Seria a 4-a, Liga a 3-a), pe 23 ianuarie, cu Unirea Slobozia (locul 19, Liga a 2-a) și pe 28 ianuarie, cu FC Voluntari II (locul 7, Seria a 4-a, Liga a 3-a).

Un al patrulea joc amical va avea loc pe 26 ianuarie, adversarul urmând să fie stabilit în zilele următoare.

După revenirea la Constanța, lotul Farului va continua antrenamentele la propria bază sportivă, iar pe 3 februarie vor susține o ultimă partidă amicală, cu FC Viitorul II (locul 4, Seria a 3-a, Liga a 3-a).

Va fi ultima verificare înaintea debutului oficial în acest an, programat pe 10 februarie, când FC Farul Constanța va juca în optimile de finală ale Cupei României, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.631 secunde