„Stejarii”, stagiu de pregătire în Antalya. „E o plăcere să fim împreună aici”

125
„Stejarii”, stagiu de pregătire în Antalya. „E o plăcere să fim împreună aici” - stejarii-1607352255.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României se află, în aceste zile, în Antalya (Turcia), unde efectuează un stagiu de pregătire care va dura până pe 12 decembrie. Cantonamentul reprezintă un bun prilej pentru colectivul tehnic condus de selecţionerul Andy Robinson ca să testeze mai mulți jucători tineri, care pot face pasul la naţională şi pot fi incluşi în campania de calificare la Cupa Mondială 2023.

Astfel, din lotul extins de 62 de jucători, au fost selecționați 44 de sportivi, printre care şi Cristi Boboc (linia a III-a), de la ACS Tomitanii Constanţa.

„Stejarii” au efectuat mai întâi testul Covid-19, au primit rezultatele negative, după care au plecat în Antalya.

„Suntem într-o perioadă dificilă, acum ne-am adunat toţi la lotul naţional, suntem un grup mare, ne antrenăm împreună, pentru că mai peste tot s-au oprit campionatele, nu avem meciuri, mulţi nici măcar nu se mai antrenează. Cel puţin noi, în Franţa, o mare parte stăm în case, izolaţi, unii mai avem şansa să ne antrenăm, dar cu greu, aşa că eu cel puţin sunt fericit că sunt aici, cu lotul naţional.

Mă bucur că ne antrenăm, este o plăcere să fim împreună aici, trebuie să pregătim următoarele meciuri din Rugby Europe Championship, care devine foarte importante acum, pentru că sunt meciurile de calificare la Cupa Mondială. Va fi o perioadă foarte dură, dar o să facem tot ce putem ca să facem un rezultat foarte bun”, a declarat, pentru frr.ro, rugbistul Adrian Motoc, care joacă în Franţa, la clubul RC Massy. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4374 secunde