FC Viitorul a remizat cu Dinamo în "Ștefan cel Mare"

159
FC Viitorul a remizat cu Dinamo în
FC Viitorul Constanța a încheiat la egalitate, scor 1-1 (Sorescu 37 / Vl. Achim 34-pen.), ultima partidă disputată în sezonul 2019-2020, la București, cu Dinamo.

A fost un meci în care echipa constănțeană, aflată la primul joc oficial după plecarea lui Gheorghe Hagi de pe banca tehnică, a forțat victoria, dar nu a mai găsit drumul spre gol în repriza a doua.

Cea mai mare ocazie a fost irosită de Vlad Achim, cel care a și deschis scorul în minutul 35, dintr-un penalty acordat pentru un henț comis de Kostrna la mingea șutată de Alexi Pitu.

Gazdele au egalat peste două minute, la capătul unui contraatac, prin Sorescu.

În meciul din Ștefan cel Mare, de la Viitorul au lipsit opt jucători de bază: Gabi Iancu, Dussaut, Cosmin Matei, Boboc, Andrei Ciobanu, Ghiță, Casap și George Ganea, ultimii patru fiind convocați la lotul național U21 de la Buftea.

Viitorul a încheiat partida cu doi jucători născuți în 2002, Darius Grosu și Louis Munteanu, și cu alți trei născuți în 2003, Ștefan Bodișteanu, Bogdan Lazăr și Luca Andronache, ultimul aflat la debutul în Liga 1.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5249 secunde