FC Viitorul a trecut la pas de Gaz Metan Mediaș

202
FC Viitorul a trecut la pas de Gaz Metan Mediaș - fcviitorul-1534688276.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a impus, sâmbătă, pe stadionul "Central" din Ovidiu, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă din etapa a V-a a Ligii l de fotbal. 


Tabela a fost modificată prima dată în minutul 29, când noua senzație a fotbalului constănțean, Denis Drăguș, a reușit să trimită balonul sub bară după o execuție acrobatică, a la Zlatan Ibrahimovic, spre bucuria antrenorului său, Gheorghe Hagi. Același Drăguș a mai ratat două ocazii foarte mari, până la reușita de 2-0, a lui Andrei Ciobanu din minutul 85. Constănțenii au jucat în zece oameni din minutul 55, după eliminarea fundașului Sebastian Mladen. 


"Sunt foarte fericit că am făcut un meci bun. Dacă rămânem la fel de serioși în continuare, vom reuși lucruri tot mai frumoase. Mă bucur că cei de pe bancă au avut un cuvânt greu de spus și nu s-a văzut că ne-au lipsit jucători. Prima repriză a fost una dintre cele mai bune făcute de noi, din ultima perioadă. Campionatul doar ce a început, însă noi am demonstrat că avem potențial și că știm fotbal", a declarat Gheorghe Hagi. 


Etapa următoare, FC Viitorul va juca tot pe teren propriu, duminică, 26 august, de la ora 21, împotriva celor de la FCSB. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7744 secunde