FC Viitorul caută prima victorie în Liga 1 la Mediaș

388
2
FC Viitorul caută prima victorie în Liga 1 la Mediaș - viitorul-1345385682.jpg
FC Viitorul va întâlni, astăzi, de la ora 19.00, în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș, meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

Ambele echipe se află în la egalitate de punctaj, cu trei remize și o înfrângere.

Astfel, meciul va fi intens disputat, oricare dintre cele două formații având șanse de victorie.

"Ne așteaptă un meci normal de campionat, am învățat din aceste prime etape că nu există meci ușor, ne așteaptă un meci pe care, bineînțeles, îl vom trata la victorie. Trebuie scos în evidență faptul că, la fel ca și noi, Gaz Metan este o echipă care are mare nevoie de puncte, din această cauză, va fi un meci foarte disputat. Avem nevoie în acest meci să strângem rândurile și să nu mai facem nici una din greșelile pe care le-am făcut în celelalte meciuri. Va trebui sa fim mult mai concentrați, să ne mobilizam toți și să aducem prima victorie", a declarat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel.

Meciurile pe stadionul "Farul"

Două etape despart formația constănțeană de a juca pe stadionul local "Farul", ca urmare a acordului făcut între Viitorul și FC Farul, ca echipa "regelui" Hagi să dispute, începând cu etapa a VII-a, meciurile de pe teren propriu la Constanța.

"Jucătorii abia așteptă să revină la Constanța. Așteptăm în număr mare, la stadion, iubitorii fotbalului din acest oraș. Știm că sunt mulți și sperăm din tot sufletul, în momentul când venim să jucăm, să avem o mare susținere din partea tuturor constănțenilor, care au nevoie de fotbalul ligii întâi, și pe care îl merită. Noi suntem echipa care putem sa le dăm un fotbal, din punctul meu de vedere, plăcut", a mai spus Anghel.

Suporterii, cauza înfrângerilor

Antrenorul Viitorului susține că eșecul și remizele din etapele anterioare sunt datorate lipsei de suporteri prezenți la meci. Acesta speră ca, odată reveniți la Constanța, lucrurile să se schimbe.

"Avem nevoie de un public numeros care să ne ajute și să ne susțină, pentru că și în meciurile pe care le-am disputat la Galați, dacă aveam un pu-blic în spate, puteam să câștigăm unul sau două din meciurile pe care le-am jucat acolo", a precizat tehnicianul Viitorului, Cătălin Anghel.


Comentează știrea

Goleador
20 august 2012
Joaca acasa Viitorul

Nu joaca in deplasare la Medias ci "acasa" la Galati

Mourinho
20 august 2012
Bate cu 2-0

Goluri Dica si Iancu ;D ! FORZA VIITORUL !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.882 secunde