Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

FC Viitorul II şi Înainte Modelu deschid „balul” etapei a zecea

147
FC Viitorul II şi Înainte Modelu deschid „balul” etapei a zecea - fcviitorul2-1605210831.jpg

Articole de la același autor

La sfârşitul acestei săptămâni, sunt programate partidele etapei a zecea, prima a returului, a Ligii a III-a la fotbal. O rundă ce va fi deschisă cu partida dintre FC Viitorul II şi Înainte Modelu, care va avea loc vineri, 13 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Echipa gazdă, antrenată de Constantin Fălină și Ștefan Sandu, ocupă locul 7 în clasament, cu 11 puncte, de cealaltă parte, Înainte Modelu este a patra în topul Seriei a III-a, cu 15 puncte la activ, aşa că meciul este deschis oricărui rezultat.

Tot pe teren propriu va evolua şi Axiopolis Cernavodă (locul 3, 17 puncte), care, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00, va primi vizita formaţiei Mostiștea Ulmu (locul 2, 20 puncte). Axiopolis are cel mai bun atac din serie (29 goluri marcate), mizează pe jocul ofensiv, iar o eventuală victorie ar provoca „rocada” în clasament. 


În schimb, Gloria Albeşti (locul 8, 6 puncte) va juca, sâmbătă, de la aceeaşi oră, în deplasare, cu Agricola Borcea (locul 5, 12 puncte), trupa constănţeană pornind cu şansa a doua.

Celelalte partide ale rundei se vor juca sâmbătă: Recolta Gheorghe Doja - ACSM Oltenița, CS Afumați - SC Popești Leordeni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4454 secunde