FC Viitorul începe aventura în Europa League. KAA Gent, primul obstacol

186
FC Viitorul începe aventura în Europa League. KAA Gent, primul obstacol - viitorulgentavancronica-1563999046.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a deplasat în Belgia, acolo unde, în această seară, va juca în prima manșă a turului al doilea preliminar din Europa League, împotriva celor de la KAA Gent. 


Echipa lui Gheorghe Hagi vine după două victorii consecutive în Liga 1 și, grație acestor reușite, fotbaliștii constănțeni au un moral bun înaintea confruntării cu belgienii. 


Viitorul s-a mai întâlnit cu KAA Gent în 2016, în turul al treilea preliminar din Europa League. Formația constănțeană a pierdut în Belgia, scor 0-5, și a remizat la Ovidiu, 0-0, fiind astfel eliminată din competiția inter-continentală. 
Managerul tehnic Gheorghe Hagi nu a avut prea mult timp la dispoziție să îi analizeze pe adversari. Viitorul ar fi trebuit să joace cu Antwerp, formație pregătită de Ladislau Boloni, însă, din cauza unor probleme de corupție în fotbalul belgian, constănțenii vor juca cu Gent. 


Hagi se va baza în această seară pe jucători tineri, precum Ganea, Calcan, Boboc sau Pitu, însă în teren pot apărea și fotbaliști experimentați de talia lui Eric de Oliveira, Steliano Filip, Vlad Achim sau Bogdan Țîru. 
Partida dintre KAA Gent și FC Viitorul se va disputa deseară, de la ora 21.30, pe "Ghelamco Arena". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde