FC VIITORUL, ÎNFRÂNGERE ÎN MECIUL CU STEAUA BUCUREȘTI

138
1
FC VIITORUL, ÎNFRÂNGERE ÎN MECIUL CU STEAUA BUCUREȘTI - 5569e62f95f9cf9146000000-1450126111.jpg

Articole recomandate

Steaua a câștigat, la Ovidiu, cu scorul de 1-0, meciul din această seară, contra Viitorului, prin golul marcat de Jugurtha Hamroun în minutul 3, în etapa a 22-a a Ligii 1.


Au evoluat echipele: 


Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli - Achim, Nedelcu (Cr. Ganea 66), I. Filip - Nicoliță (I. Hagi 76), Cernat, Aganovic (Chițu 46)


Steaua: Niță - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - L. Filip, Breeveld (Alcenat 67), Sulley Muniru (Tudorie 90+3) - Adi Popa, Tade, Hamroun (Tahar 78)


Comentează știrea

Gigi
15 decembrie 2015
Hagi si seriozitatea

Steaua nu mai este ce a fost. O echipa slaba usor de invins dar pentru asta trebuie un joc organizat si bine pus la punct. Hagi ne-a sfidat si a dat dovada de neseriozitate si partialitate. A mai facut-o si cu Chiajna. Daca vrei sa castigi un meci nu mergi cu Steaua trebuie sa ai pe teren cei mai in forma si buni jucatori la momentul respectiv. Nu poti sa probezi jucatori ca Buzbuchi si Ianis care sincer spus nu au ce cauta la echipa deocamdata. Ramniceanu este unul dintre cei mai buni portari din liga. Cat despre Janis este prea tanar firav si plin de fite. Nu poti sa-l schimbi pe Nicolita cu Janis. Cu Nicolita in teren si cu Tanase Viitorul ar fi castigat sau cel putin eglat. Viitorul trebuie sa-si aduca atacant de tipul lui Alibec, Hora. Slab si coachingul lui Hagi. Jucatorii nu stiau cum sa joace 11 contra 10. Erau dezorientati. Le era frica sa traga la poarta ci lasau sutul unul altuia. Nu joci impotriva stelei cu mingii inalte ci cu suturi si intrari rapide. Nu asa se castiga campionatul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.768 secunde