Deseară, FC Viitorul - Steaua, primul duel al săptămânii

153
Deseară, FC Viitorul - Steaua, primul duel al săptămânii - desearaviitorulsteaua-1450025169.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, FC Viitorul va primi vizita Stelei, în partida contând pentru etapa a 22-a a Ligii I. Meciul va începe la ora 20.30 și se va disputa pe stadionul Central al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și TVR 1. Meciul din tur a fost câștigat de Steaua (1-0).

"Suntem în fața unui meci foarte mare. Avem două jocuri acasă cu o echipă de tradiție, o formație puternică. În ultima săptămână, s-au schimbat lucrurile la ei și orice schimbare aduce entuziasm și o energie pozitivă. Asta cred eu că s-a văzut în meciul cu Craiova, cel puțin din punct de vedere al determinării. Sunt sigur că va ieși un meci interesant și sper ca publicul să se bucure de acest spectacol. Sper să câștigăm meciul și să fim noi cei fericiți la final. Nu suntem favoriți, cel puțin din punctul meu de vedere, nu putem fi favoriți în meciuri cu echipe de tradiție, dar nu suntem nici inferiori", a declarat tehnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului.

Clubul constănțean pune la dispoziția suporterilor care nu au mijloc de transport autocare tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariul Palatul Copiilor Constanța - Stadion Central Academia Hagi Ovidiu. Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 18.30. Ultimul va fi la ora 19.45. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

FC Viitorul și Steaua vor juca joi, tot la Ovidiu, partida din sferturile Cupei României.

v v v

Iată rezultatele etapei a 22-a: Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara 2-2, ASA Târgu Mureș - CSMS Iași 1-1, Astra Giurgiu - Petrolul Ploiești 3-1, Dinamo București - Pandurii Târgu Jiu 2-1, CS U Craiova - FC Voluntari 1-2.

Duminică seara, după închiderea ediției, s-a mai jucat meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7038 secunde