FC Viitorul pierde teren în lupta pentru promovare

609
2
Lider în Seria I înaintea disputării celei de-a XXIII-a etape, FC Viitorul a dat, sâmbătă, primele semne că suferă de "rău de înălțime". Formația antrenată de Cătălin Anghel a pierdut șefia clasamentului, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată la Bacău, împotriva localnicei FCM.
Pe o căldură sufocantă, Dică și compania nu au reușit să se impună în Moldova și chiar se pot considera norocoși pentru acest egal, mărturie stând atât raportul ocaziilor de gol, cât și celelalte date statistice, începând cu șuturile la poartă și încheind cu loviturile de colț, toate favorabile gazdelor.
FC Viitorul: Bolboașă, Bejan, Larie, Puțanu, Turcu, Onicaș (min. 83, Herea), Chițu, Lazăr, Iancu (min. 68, Jianu), Cârstocea (min. 46, V. Simion), Dică.

Comentează știrea

Moș Ene
2 mai 2012
Meciurile Viitorului, somnifer neconvențional...

Cine dorește să aibă un somn bun, ar face bine să privească un meci al Viitorului. Garantat va avea un somn dulce și lin! Echipa joacă de o așa manieră că te apucă somnul, la propriu!

cristi
2 mai 2012
Un bun salariu

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7754 secunde