FC Viitorul se apropie de primul loc! "Lumea ne vede favoriți"

288
FC Viitorul se apropie de primul loc!

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța joacă astăzi, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", împotriva celor de la FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii l de fotbal. 


Chiar dacă este prematur să vorbim de favorite la titlu, patru formații trec prin perioade de joc foarte bune, dispun de jucători care pot face diferența și au parte de o stabilitate financiară imperativ necesară în aceste vremuri. Steaua (27 puncte, o partidă minus) conduce în clasament, dar are doar două victorii în ultimele cinci partide. Colac peste pupăză, Gabriel Tamaș a fost scos din lot, din cauza unei noi escapade, iar Reghecampf trebuie să-i găsească rapid înlocuitor. În imediata apropiere a steliștilor există un pluton de trei echipe, pregătite să profite de orice pas greșit al roș-albaștrilor: CSU Craiova (27 p), Viitorul Constanța (23 p), CFR Cluj (porniți de la -6 puncte, acum 20 p). 


Managerul general al constăn-țenilor, Gheorghe Hagi, a declarat în nenumărate rânduri că nu se gândește la titlu și că dorește să "ardă" fiecare etapă, rând pe rând, obiectivul fiind clar: practicarea unui joc cât mai bun. Hagi consideră că Voluntariul nu trebuie subestimat, fiindcă dispune de o echipă tehnică și un antrenor cu experiență, în persoana lui Florin Marin. 


"Va fi un meci foarte greu, trebuie să rămânem concentrați și să practicăm un joc foarte bun pe ambele faze dacă vrem să obținem cele trei puncte. Ei dispun de jucători foarte tehnici, cum ar fi Florin Cernat, iar noi trebuie să ne luăm măsuri de a-i combate. Chiar dacă, după această partidă, urmează confrun-tarea cu Steaua, noi nu ne gândim decât la Voluntari. Lumea ne vede favoriți, jucăm pe teren propriu, în fața propriilor suporteri și vrem să câști-găm pentru a rămâne acolo sus", a declarat Hagi. 


Cei care doresc să își achiziționeze bilete la această partidă o pot face online, pe site-ul www.eventim.ro, în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas, sau de la cele două case de bilete care vor fi deschise la stadionul "Central" în ziua meciului, în intervalul orar 14-19. Prețurile sunt următoarele: Tribuna 0 - 40 de lei, Tribuna l - 30 lei, Tribuna a ll-a - 20 lei, Peluza l și ll - 10 lei. 


FC Viitorul asigură suporterilor care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariu Palatul Copiilor (Constanța) - Stadionul Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, la ora 17, de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. 


După ce presa din România a semnalat interesul mai multor echipe din străinătate pentru mijlocașul Răzvan Marin, a venit rândul publicațiilor occidentale să lanseze zvonuri despre faptul că jucătorul ar fi urmărit de echipe precum Tottenham, Napoli sau PSV Eindhoven. 


"Totul a fost la stadiu de vorbe, este adevărat că este urmărit de multe echipe, dar cea mai mare dorință a lui este să joace. Mă bucur că a rămas cu capul pe umeri, concentrat și joacă din ce în ce mai bine. Până acum, noi eram cu-noscuți doar pe plan local, dar de acum ne vor ști și cei din străinătate, semn că ceea ce construim este corect", a conchis Hagi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6503 secunde