FC Viitorul și FC Vaslui vor rejuca meciurile din primele două etape ale Ligii I cu Concordia

111
FC Viitorul și FC Vaslui vor rejuca meciurile din primele două etape ale Ligii I cu Concordia - fotbalviitorul-1375805678.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în ședința Comitetului Executiv al LPF, s-a stabilit ca Viitorul Constanța și FC Vaslui să rejoace partidele din primele două etape când au întâlnit Rapid, în compania formației Concordia Chiajna, care a preluat locul grupării giuleștene în Liga I.

"Comitetul Executiv al LPF a pus în aplicare azi hotărârea TAS privind înscrierea în Liga I a echipei Concordia Chiajna, în locul formației Rapid. S-a stabilit să se rejoace cele două partide disputate de Rapid, cu Vaslui și Viitorul. Reprezentanții cluburilor Vaslui și Viitorul chiar au făcut parte din Comitetul Executiv și au fost de acord. A fost un vot în unanimitate. La ședință au fost prezenți 10 membri din 11", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Costurile de deplasare ale echipelor, cât și baremurile pentru arbitri vor fi suportate din fondurile ligii. Pentru reprogramarea meciurilor se va aștepta 21 de zile, în caz că hotărârea TAS va fi atacată la Tribunalul Federal Elvețian.

"Dacă Rapid merge mai departe, începe altă distracție, dacă trec însă aceste 21 de zile, hotărârea TAS devine definitivă și irevocabilă", a mai precizat Valentin Alexandru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2737 secunde