FC Viitorul speră la victorie sau egal în partida cu Rapid

184
FC Viitorul speră la victorie sau egal în partida cu Rapid - gavraacademiahagi642x500-1348999317.jpg
FC Viitorul întâlnește, astăzi, Rapid București, în deplasare, de la ora 19.00, confruntare contând pentru etapa a X-a a Ligii I. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Deși vin după o înfrângere dezamăgitoare din Cupa României, constănțenii pleacă cu gânduri mari pe terenul giuleștenilor, astfel că, obiectivul stabilit de tehnicianul echipei de pe litoral este de a obține un egal sau, de ce nu, chiar și o victorie.

"Întâlnim o echipă cu mare popularitate, o echipă foarte bună cu jucători ce nu mai au nevoie de nicio prezentare și cu un antrenor foarte bun. Fotbalul se joacă însă pe teren. Se pornește de la 0-0 și, în ciuda faptului că pornim cu șansa a doua, ne propunem să jucăm fotbal și să încercăm să luăm punct sau puncte din Giulești. Sper ca tot ceea ce am pregătit să ne iasă. Vom evolua pe un stadion unde publicul pune presiune. Nu trebuie să ne apese acest lucru, trebuie să fim concentrați și să nu băgăm în seamă nimic din tribună. Mergem să jucăm fotbal și nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Ne trebuie sacrificiu, risipă de energie și concentrare pentru un rezultat pozitiv pe terenul Rapidului. Ne este greu să trecem peste dezamăgirea din Cupa României, dar nu avem timp să ne plângem. Ne-am fi dorit să mergem mai departe în cupă, însă acum trebuie să ne concentrăm toate energiile spre campionat", a declarat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3145 secunde