FC Voluntari este cu un pas în finala Cupei României după 2-0 cu FC Argeş

106
FC Voluntari este cu un pas în finala Cupei României după 2-0 cu FC Argeş - cupasemifinala-1650459907.jpg
Se împlinesc în această vară 5 ani de la cea mai mare performanță din istoria clubului FC Voluntari, câștigarea trofeului Cupa României. Ilfovenii, înființați în 2010, au câștigat în 2017 ultimul act al competiției la penalty-uri, în fața Astrei Giurgiu.

Iar acum, după 5 ani de la performanța-reper, sunt gata să scrie altă pagină de istorie. Asta pentru că, în prima manșă a semifinalei Cupei din această ediție, s-au impus cu 2-0 pe teren propriu în fața celor de la FC Argeș. Ambele formații sunt de play-off în Liga 1, dar având Cupa României drept singurul obiectiv realist pe acest final de sezon.

FC Voluntari nu câștigase nici măcar o dată în ultimele șase dueluri din campionat cu Argeșul. Mai mult decât atât, obținuse o singură remiză și marcase un singur gol în aceste confruntări! Cu toate acestea, forma recentă extraordinară a trupei lui Liviu Ciobotariu s-a dovedit și constantă.

Formația-relevație a sezonului de Liga 1 a dominat clar întreaga primă repriză și a deschis meritat scorul destul de repede, prin Rață (18), pentru ca Armaș, conaționalul său, să mărească avantajul în minutul 29 printr-o reluare cu capul, din plonjon, după un corner executat de Raţă.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.296 secunde