FC Voluntari este cu un pas în finala Cupei României după 2-0 cu FC Argeş

119
FC Voluntari este cu un pas în finala Cupei României după 2-0 cu FC Argeş - cupasemifinala-1650459907.jpg

Articole de la același autor

Se împlinesc în această vară 5 ani de la cea mai mare performanță din istoria clubului FC Voluntari, câștigarea trofeului Cupa României. Ilfovenii, înființați în 2010, au câștigat în 2017 ultimul act al competiției la penalty-uri, în fața Astrei Giurgiu.

Iar acum, după 5 ani de la performanța-reper, sunt gata să scrie altă pagină de istorie. Asta pentru că, în prima manșă a semifinalei Cupei din această ediție, s-au impus cu 2-0 pe teren propriu în fața celor de la FC Argeș. Ambele formații sunt de play-off în Liga 1, dar având Cupa României drept singurul obiectiv realist pe acest final de sezon.

FC Voluntari nu câștigase nici măcar o dată în ultimele șase dueluri din campionat cu Argeșul. Mai mult decât atât, obținuse o singură remiză și marcase un singur gol în aceste confruntări! Cu toate acestea, forma recentă extraordinară a trupei lui Liviu Ciobotariu s-a dovedit și constantă.

Formația-relevație a sezonului de Liga 1 a dominat clar întreaga primă repriză și a deschis meritat scorul destul de repede, prin Rață (18), pentru ca Armaș, conaționalul său, să mărească avantajul în minutul 29 printr-o reluare cu capul, din plonjon, după un corner executat de Raţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Septembrie 2021
Stire din Sport : FC Voluntari- CS Mioveni 4-0
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Sport : FOTBAL/ Gaz Metan Mediaș- FC Voluntari 1-2
Pagina a fost generata in 0.387 secunde