Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

FCV Farul II s-a impus în restanţa cu FC Voluntari II şi a preluat şefia clasamentului

170
FCV Farul II s-a impus în restanţa cu FC Voluntari II şi a preluat şefia clasamentului - 163163593024886-1631696391.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCV Farul Constanţa II a reuşit un rezultat foarte bun în restanţa cu FC Voluntari II, din cadrul etapei a doua a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a. Disputată pe stadionul „Gheorghe Dincă” din Voluntari, partida s-a încheiat cu succesul jucătorilor pregătiţi de Sorin Rădoi şi Stere Banoti, scor 2-0 (0-0).

Ambele goluri ale constănţenilor au fost înscrise, în repriza a doua, de acelaşi jucător, Ştefan Bodişteanu. Atacantul „marinarilor” a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 48, şi a punctat decisiv pe final, în minutul 86.

FCV Farul II Constanţa: Muşat, Al. Georgescu, Bîrzu (min. 72, Călin), Buta, Chera (min. 60, Mituleţu), Radaslavescu, Popescu (min. 60, Casap), Josemi, Cojocaru (min. 46, Dănuleasă), Andronache, Bodişteanu (min. 87, Tănasă).

În urma acestui rezultat, FCV Farul II a preluat şefia în clasamentul Seriei a III-a a Ligii a III-a. Constănţenii au punctaj maxim după trei runde, depășind-o la golaveraj pe SC Popeşti-Leordeni, formaţie pe care o vor întâlni în runda a patra, programată vineri, 17 septembrie, de la ora 17.00, stadionul „Farul”.

Cealaltă reprezentantă a judeţului nostru în competiţie, CS Gloria Albeşti (antrenor Sică Enache), ocupă locul şase, cu trei puncte, şi va juca, în etapa a patra, pe teren propriu, cu CS Afumaţi.

XXX

Naţionala de fotbal juniori U16 a României (selecţioner Victor Ene) a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susţinută, la Centrul Naţional Buftea, în compania reprezentativei similare a Bosniei-Herţegovina. Tinerii tricolori ar fi putut să-şi apropie victoria pe final, Andrei Dima ratând un penalty în prelungiri.

România U16 va mai disputa un meci contra bosniacilor, joi, 16 septembrie, de la ora 17.00, în direct pe canalele de YouTube şi Facebook ale Federaţiei Române de Fotbal, tot la Centrul Naţional Buftea.

În cadrul acestui stagiu de pregătire, selecţionerul Victor Ene are sub comandă 24 de jucători, opt dintre aceştia fiind legitimaţi la FCV Farul Constanţa: portarul Rafael Munteanu, fundaşii Eduard Chihaia, Rareş Fatu, Sergiu Gică, mijlocaşii Luca Băsceanu, David Păcuraru, şi atacanţii Alin Cocoş şi Alexandru Alexandru.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4932 secunde