Fotbal / FCV Farul, fără Andrei Ciobanu în partida cu Academica Clinceni

192
Fotbal / FCV Farul, fără Andrei Ciobanu în partida cu Academica Clinceni - 163015958080202-1631537432.jpg

Articole de la același autor

Luni, 13 septembrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, FCV Farul Constanța primeşte vizita celor de la Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii I la fotbal.

Înaintea fluierului de start, „marinarii” ocupă locul șase, cu 12 puncte, în timp ce Academica este „lanterna” clasamentului, cu doar două puncte la activ.

Din lotul Farului, va lipsi doar Andrei Ciobanu, aflat încă în recuperare după o accidentare, în rest toţi fotbaliştii sunt apţi de joc.

„Vrem să continuăm perioada bună din debutul campionatului. Meciul cu Academica va fi greu, dar trebuie să fim conectați și să câștigăm cele trei puncte. E bine că avem cea mai bună defensivă din campionat, dar noi antrenăm ambele faze. Vrem să marcăm mai mult, pentru că diferența o face atacul”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, care mizează mult pe susţinerea fanilor.

Partida FCV Farul - Academica Clinceni va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.164 secunde