Sărbătoare la CS CFR Constanţa: 92 de ani de la înfiinţare!

233
Sărbătoare la CS CFR Constanţa: 92 de ani de la înfiinţare! - 76960490268723944803769063448914-1631268384.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cluburile sportive de mare tradiţie ale României şi cu siguranţă cea mai veche structură sportivă din Dobrogea, CS CFR Constanţa are motiv de sărbătoare. Sâmbătă, 11 septembrie, se împlinesc 92 de ani de la înfiinţarea grupării feroviare, care, deşi s-a scufundat în anonimat în ultimii ani, beneficiază încă de o mare simpatie din partea suporterilor constănţeni.

„CS CFR Constanţa este cel mai vechi club sportiv din această parte a României, cu peste nouă decenii de activitate neîntreruptă. Din 11 septembrie1929, data înfiinţării, şi până în prezent, mulţi sportivi au plecat spre marea performanţă de la clubul CFR”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, unul dintre foştii conducători ai grupării din Palas, Radu Gheorghe.

Din păcate, în ultimii ani, interesul pentru activitatea sportivă a scăzut foarte mult, iar în cadrul clubului se mai joacă doar fotbal şi bowling.

La rândul său, Radu Gheorghe a ajuns, luna trecută, la „borna 80”, peste 50 de ani fiind dedicaţi sportului constănţean. A fost, rând pe rând, preşedinte şi secretar al clubului CFR, preşedinte al secţiei de fotbal şi preşedinte al secţiei de popice-bowling. A mai activat, de asemenea, la CS Farul, pe postul de organizator de competiţii, şi la CS Metalul, în calitate de preşedinte.

„Viaţa mea a fost legată de sportul constănţean, pe care l-am slujit cu credinţă mai bine de cinci decenii. Vreau să scriu o carte, care se va numi «O viaţă în sport şi pentru sport», în care să cuprind toată activitatea desfăşurată şi care să fie un exemplu pentru generaţiile viitoare.

Iar acum, la ceas aniversar, le urez «La mulţi ani» celor care încă mai activează în clubul CS CFR”, a transmis Radu Gheorghe.

Foto: Facebook / Club Sportiv CFR Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7759 secunde