Fotbal / Ianis Hagi este infectat cu virusul Covid-19 şi ratează meciul cu Macedonia de Nord

471
Fotbal / Ianis Hagi este infectat cu virusul Covid-19 şi ratează meciul cu Macedonia de Nord - 2y6a0856copy-1631084252.jpg

Articole de la același autor

Mijlocaşul ofensiv Ianis Hagi, component al naţionalei de fotbal a României, a fost depistat pozitiv la testul anti-Covid-19 efectuat la Skopje.

„Ianis Hagi, în urma unor uşoare simptome, a fost testat pozitiv la Skopje. Marţi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul este pozitiv. A intrat imediat în izolare.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, au efectuat şi ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toţi trei”, informează Federaţia Română de Fotbal.

Ianis Hagi este al doilea jucător al naţionalei României testat pozitiv la Covid-19 în ultimele zile. Sâmbătă, Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu o zi înaintea meciului cu Liechtenstein, de la Bucureşti.

Naţionala de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, pe „Tose Proeski Arena” din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde