Fotbal, echipa naţională / Accidentat, Marian Aioani ratează meciul cu Macedonia de Nord

844
Fotbal, echipa naţională / Accidentat, Marian Aioani ratează meciul cu Macedonia de Nord - gbadea6sept2021marianaioanifrfai-1631004351.jpg

Articole de la același autor

Portarul Marian Aioani, de la FCV Farul Constanţa, s-a accidentat la antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia al naţionalei României şi a devenit indisponibil pentru partida pe care tricolorii o vor susţine, miercuri, 8 septembrie, la Skopje, cu Macedonia de Nord, în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2022.

Goal-keeper-ul a suferit o entorsă la glezna dreaptă, iar în urma investigaţiilor, staff-ul medical a concluzionat că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri.

„Din păcate, din cei 26 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru acţiunea naţionalei din septembrie, doar 21 vor face deplasarea în Macedonia de Nord.

După accidentările lui Tănase, Alibec şi Drăguş, fotbalişti care au părăsit cantonamentul României în aceste zile, a venit rezultatul pozitiv al lui Rotariu la testarea Covid-19.

De asemenea, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăseşte cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Naţionala României întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, pe „Tose Proeski Arena” din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1378 secunde