FCV Farul merge la Ploieşti fără Morar, Nedelcu şi Torje

184
FCV Farul merge la Ploieşti fără Morar, Nedelcu şi Torje - 1-1663161341.jpg

Articole de la același autor

În etapa a 11-a a Superligii, FCV Farul va întâlni, vineri, 16 septembrie, de la ora 21.00, în deplasare, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc: Petrolul Ploieşti. Prin vocea managerului tehnic Gheorghe Hagi, gruparea constănţeană anunţă că îi respectă pe „găzari”, însă echipa merge la Ploieşti după toate cele trei puncte.

„O deplasare foarte dificilă, întâlnim o echipă în formă, susţinută de un public extraordinar, o echipă rapidă în atac, dar bună şi pe poziţional. Îi respectăm, dar ne dorim cele trei puncte şi mergem la Ploieşti să câştigăm. Cu siguranţă, va fi un meci frumos pentru cei care vor veni la stadion”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Farul vineri după o perioadă cu foarte multe meciuri extrem de solicitante, astfel că problemele de lot nu lipsesc. În mod precis, vor lipsi Morar, care a resimţit dureri la finalul partidei cu FC Argeş, Nedelcu, aflat încă în recuperare, şi Torje, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Înaintea fluierului de start, Farul ocupă locul întâi în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Petrolul este pe patru, cu 17 puncte.

XXX

În victoria cu FC Argeş, scor 3-0, Constantin Grameni a marcat la partida cu nr. 50 în primul eşalon, iar Tudor Băluţă, autorul celui de-al doilea gol al Farului, a fost la partida cu nr. 60 în campionat.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6092 secunde