FCV Farul şi-a întărit linia de mijloc cu internaţionalul Dragoş Nedelcu

168
FCV Farul şi-a întărit linia de mijloc cu internaţionalul Dragoş Nedelcu - 1-1643972934.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 4 februarie, mijlocaşul Dragoş Nedelcu este noul jucător al echipei FCV Farul Constanţa.

Născut în data de 16 februarie 1997, constănţeanul Dragoş Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009. A evoluat pentru clubul de pe litoral până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

În palmaresul său, figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul), în 2017, şi o Cupă a României, în 2020, cu FCSB. Fost internaţional de juniori, Nedelcu are până în prezent şi două selecţii la naţionala de seniori. Este şi semifinalist cu România U21 la Campionatul European din 2019.

„Mult succes, Dragoş Nedelcu, în tricoul alb-albastru!”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

Nedelcu este al doilea jucător transferat, săptămâna aceasta, de Farul, după revenirea lui Gabriel Iancu. În schimb, alţi doi jucători, stranierii Ely Fernandes şi Romario Pires au părăsit corabia „marinarilor”, fiind cedaţi la Universitatea Cluj.

De asemenea, luna trecută, Farul a ajuns la o înţelegere cu FC ARgeş pentru transferul definitiv al lui Alin Dobrosavlevici la gruparea din Trivale.

XXX

Aflată pe o poziţie de play-off (locul şase, 35 puncte), FCV Farul va susţine, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 16.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, meciul cu Chindia Târgovişte (locul 12), în cadrul etapei a 24-a a Ligii I la fotbal.

Foto: prosport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3799 secunde