FCV Farul va susţine, sâmbătă, două amicale în baza Campo Verde

172
FCV Farul va susţine, sâmbătă, două amicale în baza Campo Verde - 1-1656675638.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCV Farul Constanţa va disputa, sâmbătă, 2 iulie, alte două partide de verificare în cantonamentul de la Poiana Braşov.

De la ora 11.00, „marinarii” vor întâlni, pe terenul bazei Campo Verde (zona Ghimbav), pe Chindia Târgovişte, urmând ca, de la ora 18.00, în aceeaşi locaţie, să joace împotriva divizionarei secunde FK Miercurea Ciuc (locul 1 în Grupa A din play-out-ul sezonului trecut).

În primele două amicale ale verii, Farul a învins (3-1) pe FC Braşov şi a remizat (0-0) cu CS Mioveni.

XXX

Vineri, 8 iulie, de la ora 19.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, Farul va disputa ultimul meci amical înaintea startului în noua ediţie a Ligii I. Adversara „marinarilor” va fi CSA Steaua Bucureşti, formaţie pregătită de Daniel Opriţa.

Suporterii constănţeni vor putea face astfel cunoştinţă cu noile achiziţii ale echipei antrenate de Gheorghe Hagi. Preţul unui bilet este de 25 de lei, intrare generală, iar fiecare spectator va primi la stadion, din partea clubului, o eşarfă model 2022.

„Abonaţii au acces gratuit la acest meci, iar achiziția eşarfei se va face contra cost pentru suma de 25 de lei. Bilete se pot achiziţiona online, de pe site-ul bilete.ro, dar şi în ziua jocului, cu începere de la ora 17.00.

De asemenea, la stadion, va exista o casă specială pentru fanii care vor să-şi achiziţioneze abonamente pentru noul sezon”, au transmis reprezentanţii Farului.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1266 secunde