Fotbal / Premii totale de peste 1,4 milioane de euro în noua ediţie a Cupei României

119
Fotbal / Premii totale de peste 1,4 milioane de euro în noua ediţie a Cupei României - 1-1656579189.jpg
Premiile totale ale ediţiei 2022-2023 a Cupei României la fotbal, care se va desfăşura într-un nou format, se ridică la peste 1,4 milioane de euro.

„Am aprobat fondul de premiere pentru Cupa României în noul format. Am reuşit să aprobăm şi creşterea premiilor totale acordate participantelor în Cupa României, începând din sezonul următor. Vom creşte fondul de premiere cu aproximativ 50%, urmând ca, din următorul ciclu financiar, să înregistrăm creşteri chiar şi mai mari.

Se va premia fiecare punct câştigat, iar fondul total de premiere depăşeşte 1,4 milioane de euro. Premierea începe din primul tur, când vom avea un fond de 38.000 de euro. În finală, cele două echipe vor lupta pentru 240.000 de euro şi implicit calificarea în Conference League.

Totodată, am introdus în criterii de departajare executarea loviturilor de la 11 metri, în caz de egalitate, aşadar după fiecare meci se vor executa penaltyuri pentru a putea face diferenţa în cazul în care vom avea o egalitate perfectă în faza grupelor la nivel regional”, a declarat, finalul şedinţei Comitetului Executiv, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3355 secunde