Liga I la fotbal, etapa a şasea

FCV Farul, victorie la pas cu Dinamo. Betancor, gol de la 55 metri

116
FCV Farul, victorie la pas cu Dinamo. Betancor, gol de la 55 metri - 162948977862041-1629620303.jpg

Articole de la același autor

Disputat cu casa închisă pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, într-o atmosferă de vis creată de galeria constănţeană, a cărei prezenţă în număr mare a avut din nou un impact pozitiv în jocul „marinarilor”, meciul dintre FCV Farul şi Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a şasea a Ligii I la fotbal, a fost dominat de echipa gazdă, care s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0).

Farul s-a aflat în permanenţă la conducerea ostilităţilor, împingând constant jocul în jumătatea adversă, iar numeroasele ocazii la poarta dinamovistă s-au transformat şi în golurile aşteptate de suporteri.

Betancor a deschis scorul în minutul 12, după o pasă a lui De Nooijer, cu un şut plasat de la 10 metri, atacantul spaniol reuşind „dubla” în debutul reprizei secunde, în minutul 53, cu largul concurs al portarului Eşanu. Surprins de un lob de la 55 metri, goal-keeper-ul s-a împiedicat, a căzut, iar balonul a intrat în poartă.

Farul a continuat să preseze, să-şi creeze numeroase ocazii, iar până la final a mai punctat o dată, prin Ganea, în minutul 56.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi, antrenor Cătălin Anghel): Aioani, Mladen, Larie, Ghiţă, De Nooijer (min. 54, Dussaut), Artean, Pires (min. 54, Purece), Ciobanu (min. 72, Popescu), Ganea (min. 65, Sali), Betancor (min. 65, Petre), Pitu.

În urma acestui succes, FCV Farul a acumulat 11 puncte şi a urcat pe locul patru în clasament. Etapa viitoare, formaţia constănţeană va juca, în deplasare, cu U Craiova 1948.

Foto:farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4697 secunde