Fetele de la LPS - Farul sunt invincibile în România

2888
Fetele de la LPS - Farul sunt invincibile în România - 9db1c4a3a80276439554314a0b2dabe2.jpg
Echipa feminină de tenis de masă a LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul Constanța își menține supremația în România, asigu-rându-și al cincilea titlu național consecutiv.
Deși, față de sezonul trecut, componența echipei a fost schimbată, fetele pregătite de Viorel Filimon și Liliana Sebe tot au dominat Superliga, devenind campioane, și matematic, cu o etapă înaintea încheierii întrecerii.
În formula Cristina Hârâci, Ana-Maria Sebe, Ioana Ghemeș și Andreea Filip, constănțencele au susținut runda a șaptea la Bistrița, unde, ca de obicei, au înregistrat numai victorii: 9-4 cu Hidroconstrucția Slatina, 9-2 cu CSM Bistrița și 9-5 cu Stirom București.
Ultima etapă se joacă la Constanța, pe 5 și 6 iunie. Tot atunci va evolua și formația de băieți a LPS - Farul (antrenor, Stelian Hașoti), care are șanse la cucerirea unei medalii, în ciuda faptului că e o echipă nou-promovată.

Patru medalii la Naționalele de juniori
Pe lângă victoriile din Superliga feminină, sportivii constănțeni au cucerit și patru medalii la Campionatul Național individual de juniori de la Zalău, desfășurat în finalul săptămânii trecute.
Laureații sunt Lucian Munteanu (argint la simplu și dublu masculin) și Cristina Hârâci (argint la dublu feminin și bronz la simplu). La individual, Cristina a fost învinsă în semifinale de Bernadette Szocs, cu scorul de 4-3, la capătul unui meci extrem de disputat.
Între 23 și 30 mai, la Moscova se desfășoară Campionatul Mondial de seniori pe echipe, din formațiile României făcând parte și trei constănțeni: Eliza Samara, Andrei Flimon și Costel Cioti, în vreme ce Viorel Filimon, antrenor la LPS, este selecționerul echipei feminine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2058 secunde