Fiorentina i-a propus lui Mutu un contract până în 2012

216
Clubul italian Fiorentina a anunțat, pe site-ul oficial, că i-a propus atacantului Adrian Mutu un contract până în 2012 și o ușoară mărire salarială, precizând, însă, că a respins solicitarea făcută de Alessandro Moggi, impresarul fotbalistului român, în privința salariului.
"ACF Fiorentina a primit de la impresarul jucătorului Adrian Mutu, în data de 3 iunie 2008, o cerere de mărire a salariului jucătorului. Această cerere a fost discutată de directorul sportiv și de societate și a fost respinsă. În virtutea bunelor relații și a respectului reciproc care există între societate și Adrian Mutu, clubul
i-a propus, la 14 iunie, impresarului jucătorului o soluție ce prevede prelungirea contractului până în 2012 și o ușoară mărire, stimula-toare, pentru prestațiile jucătorului. Soluția propusă respectă parametrii fixați în ceea ce privește salariile", a notat site-ul oficial.
Directorul sportiv Pantaleo Corvino a afirmat că gruparea toscană este conștientă de valoarea fiecărui jucător și de aceea duce o politică responsabilă și coerentă în ceea ce-i privește pe aceștia.
Presa italiană a scris că Mutu se află pe lista de achiziții a mai multor cluburi, deși internaționalul român și-ar dori să rămână la Florența.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6102 secunde