După intervenția chirurgicală suferită la Zurich

Mirel Rădoi își va relua pregătirile la începutul lunii iulie

251
Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, va începe programul normal de pregătire la începutul lunii iulie, după ce, în meciul cu Italia, de la EURO 2008, a suferit o fractură de pomete și piramidă nazală, fiind operat la Zurich, informează site-ul oficial al grupării din Ghencea.
"Mă simt din ce în ce mai bine și abia aștept să revin la pregătiri alături de colegii mei. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în aceste momente dificile și mi-au trimis mesaje de încurajare", a declarat Rădoi.
Jucătorul a fost consultat de mai mulți specialiști în chirurgie maxilo-facială, care au considerat că reabilitarea sa medicală decurge normal. Rădoi a plecat într-o vacanță de câteva zile, la fel ca și colegii săi care au fost convocați la echipa națională. El va relua pregătirile la începutul lunii iulie, după ce i se va confecționa o mască specială, care să-i protejeze zona feței ce a fost afectată în urma accidentării din partida cu Italia.
Rădoi a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Universitar din Zurich, după ce, în meciul cu Italia, din Grupa C, de la EURO 2008, scor 1-1, a suferit o fractură de pomete și piramidă nazală, în urma unei ciocniri cu Răzvan Raț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4051 secunde