Florin Răducioiu nu-l susține pe Mutu pentru postul de selecționer

169
Florin Răducioiu nu-l susține pe Mutu pentru postul de selecționer - raducioiudespremutu-1641499896.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal caută cea mai bună soluție pentru postul de selecționer al echipei naționale, iar Adrian Mutu și Ladislau Boloni sunt principalele variante.

Florin Răducioiu, noul team-manager de la Dinamo, este de părere că echipa națională are nevoie de un selecționer cu experiență.

Ladislau Boloni este unul dintre cei patru antrenori rămași pe lista Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, iar Răducioiu crede că este varianta ideală.

„S-au întâmplat multe lucruri în ultimele luni... președintele Federației s-a întâlnit cu mai mulți antrenori. Cred că au timp, pentru că, din păcate, nu s-au calificat la Campionatul Mondial. Au trecut 28-30 de ani de când nu ne-am calificat la Mondiale, deși ni s-a promis că ne vom califica o dată la patru ani. Cred că la echipa națională ar trebui să vină un antrenor cu mare experiență. Nu știu, nu sunt președintele Federației, îi urez succes lui Adrian Mutu, este din valul de antrenori tineri, la fel ca și Rădoi. Dar sunt de altă părere, ca la echipa națională trebuie să fie un antrenor cu mare experiență. Da, cred că Boloni poate fi o soluție foarte bună. Nu știu dacă ne poate califica la Campionatul European din 2024. Absolut, o să-l susținem pe cine va fi pus”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferințe de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0308 secunde