Fost conducător al FC Farul, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

748
2
Fost conducător al FC Farul, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare - cristimunteanu4-1354911765.jpg
Fostul vicepreședinte al FC Farul, Cristi Munteanu a fost condamnat, ieri, de Curtea de Apel București la 5 ani de închisoare

cu executare, în același dosar fiind implicați și Andrei Mărgăritescu și Alexandru Magherescu, care au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 7 ani de închisoare.

Instanța Curții de Apel București (CAB) a decis, ieri, ca fostul conducător al FC Farul, Cristi Munteanu, să primească 5 ani de închisoare cu executare și trei ani în care va avea interzicerea unor drepturi, pentru complicitate la tentativă de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în dosarul hoților de mașini de lux. Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanța supremă.

În același caz sunt implicați Andrei Mărgăritescu și Alexandru Magherescu, care au fost condamnați și ei cu 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 7 ani de închisoare, David Rotundu, care va avea de executat zece ani și șase luni închisoare, Cosmin Magherescu și Adrian Mihai Radu, care au primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, Cristinel Anton Enache, cu șapte ani de închisoare și Cătălin Teodor Băleanu, cu cinci ani de închisoare.

Instanța a mai dispus res-tituirea autoturismului marca Audi A8 către partea civilă SC Siluten Doris Company SA.

Declarații mincinoase

Fostul oficial al Farului, Cristi Munteanu a cunoscut situația mașinii furate pe care dorea să o achiziționeze (n.r. - Audi A8 pe care-l cumpărase de la Magherescu în urmă cu doi ani), a dat dovadă de perseverență infracțională și a crezut că poate scăpa cu o pedeapsă cu suspendare, motiv pentru care a dat declarații mincinoase la instanță, a arătat judecătorul Tribunalului București în motivarea deciziei de condamnare.

Magistratul a precizat că, în opinia instanței, Munteanu a avut o viziune clară asupra "situației frauduloase" a autoturismului pe care l-a cumpărat, arătând că "orice om normal cu o pregătire medie, cum este cazul inculpatului Munteanu", putea bănui că o mașină clasa premium, cu o valoare de piață de aproximativ 90.000 de euro, nu poate fi vândută după numai doi ani cu doar 31.000 de euro decât dacă este stricată major sau are probleme de natură juridică.

La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut mașina colegului său de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu.

Astfel, Mărgăritescu și Munteanu au fost acuzați că sunt "dobânditori de drept ai unei mașini furate", despre care "aveau în mod clar cunoștință că face obiectul unei infracțiunui de furt".

Comentează știrea

Jack
8 decembrie 2012
ceva normal

Pai la un club care face etapa de etapa blaturi pentru a ciupi niste bani de la pariuri era normal ca mafiotul de patron sa aiba alaturi de el alti gainari ,pungasi ,hoti cum este acest Cr Munteanu ...

QXUaAwwfEyPCnfcY
3 decembrie 2014
DVrScJGzUnlpMUDcb

xzKEuq hlbqkvywgaon, [url=http://oiwhxvwwinqc.com/]oiwhxvwwinqc[/url], [link=http://ruunbzikckdl.com/]ruunbzikckdl[/link], http://tjxhsjinpgqb.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Sport : FC Farul a dat afară patru jucători!
Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Sport : FC Farul a dat afară patru jucători!
Pagina a fost generata in 3.2628 secunde