Fotbal / 26 de antrenori au încheiat o nouă sesiune pentru obținerea licenței UEFA B

176
Fotbal / 26 de antrenori au încheiat o nouă sesiune pentru obținerea licenței UEFA B - 1-1671715846.jpg

Articole de la același autor

Școala Federală de Antrenori (SFA) a organizat, în perioada 19-21 decembrie, Modulul 5 din cadrul licenței UEFA B, dedicat segmentului de vârstă U16-U19 și seniorilor (nivel de fotbal amator). Astfel, s-a încheiat procesul de formare dedicat acestei licențe, informează Federaţia Română de Fotbal.

Marius Donțu, trainer în leadership la Schultz Knowledge London, le-a prezentat din punct de vedere teoretic și practic pilonul de studiu Jucătorul, abordând schimbările care apar la aceste vârste, caracteristicile definitorii ale jucătorilor, nevoile și dorințele lor.

Următorii piloni de studiu au fost Mediul de învățare și Meciul, abordați de către Alin Hancăș, mentor și formator de antrenori în cadrul SFA.

„Am încheiat cu succes un nou curs de licență UEFA B alături de un colectiv de 26 cursanți. A fost un proces intens de predare care a implicat teorie și practică, multă interactivitate și lucru în echipă, s-a concentrat în jurul categoriilor de vârstă și a avut în vedere cei cinci piloni esențiali: jucătorul - mediul - antrenamentul - meciul - planificarea. Alături de noi a fost un colectiv dedicat de lectori și formatori care au contribuit semnificativ la pregătirea corespunzătoare a cursanților. Suntem siguri că după obținerea diplomei și cardului UEFA B, aceștia vor încerca să pună în aplicare cele învățate și că vor continua să investească în dezvoltarea personală și profesională”, a spus Lucian Burchel, director SFA.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8204 secunde