Fotbal / Adrian Mutu, şanse minime de a continua ca selecţioner al naţionalei de tineret

117
Fotbal / Adrian Mutu, şanse minime de a continua ca selecţioner al naţionalei de tineret - fotbalmutu-1621936542.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că şansele lui Adrian Mutu de a continua în funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret a României sunt destul de mici. Contractul lui Mutu cu FRF a expirat la finalul turneului final al Campionatului European de tineret din acest an. 


„Adrian Mutu îşi doreşte foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi însă ne dorim să-l avem pe Adi şi în următoarea campanie de calificare a naţionalei de tineret, dar dorim să încheiem campania cu acelaşi selecţioner cu care începem. De aceea, cred că şansele de a continua împreună sunt destul de mici. 
Ştiu toate discuţiile lui Adi, are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate. Sunt încrezător că va reuşi să facă o treabă foarte bună la orice club ar merge”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF. 


„În jurul datei de 1 iulie, o să cunoaştem numele noului selecţioner al naţionalei U21”, a mai precizat preşedintele FRF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9358 secunde