Fotbal: Dănuț Coman, ales reprezentant al Ligii I în Comitetul Executiv al FRF în locul lui Florin Prunea

88
Fotbal: Dănuț Coman, ales reprezentant al Ligii I în Comitetul Executiv al FRF în locul lui Florin Prunea - dnucoman-1499439528.jpg

Articole recomandate

Președintele grupării Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a fost ales, vineri, în cadrul Adunării Generale a LPF, în funcția de membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, ca reprezentant al Ligii I, în locul lui Florin Prunea, cel care și-a pierdut această calitate după demiterea sa de la conducerea CSM Poli Iași.


În momentul de față, Liga Profesionistă de Fotbal este reprezentată de trei membri în Comitetul Executiv al FRF: președintele Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală și Dănuț Coman.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că secretarul general Justin Ștefan nu poate ocupa funcția de membru în Comitetul Executiv al FRF deoarece statutul federației interzice acest lucru.

"Nu se poate ca secretarul general al LPF să poată fi membru în Comitetul Executiv conform statutului FRF. Iar al treilea membru, ales azi, o să fie oricum pe o scurtă perioadă pentru că, după cum se știe, LPF va avea doar doi reprezentanți. Domnul Justin Ștefan a fost invitat în câteva rânduri la Comitetul Executiv. Eu chiar am propus ca ambii secretari generali, și de la LPF și de la FRF, să devină membri permanenți, dar domnul Burleanu a refuzat și chiar a ales să diminueze numărul reprezentanților Ligii în Comitetul Executiv", a menționat Iorgulescu într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1108 secunde