Fotbal, echipa naţională / Vlad Chiricheș nu va juca în meciul cu Liechtenstein

136
Fotbal, echipa naţională / Vlad Chiricheș nu va juca în meciul cu Liechtenstein - 1-1636888504.jpg

Articole de la același autor

Meciul Liechtenstein - România, ultimul al tricolorilor în Grupa J a preliminariilor CM 2022, se joacă duminică, 14 noiembrie, de la ora 19.00, fiind transmis în direct la PRO TV și Radio România Actualități.

Selecționerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul cu Liechtenstein, absența lui Vlad Chiricheș fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda. În acest condiții, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical şi staff-ul tehnic al naționalei au decis ca Vlad Chiricheş să nu fie folosit, informează Federaţia Română de Fotbal.

Naționala s-a antrenat, sâmbătă seară, pe Rheinpark Stadion din Vaduz, jucătorii pregătind împreună cu staff-ul, așa cum era de așteptat, un plan de joc ofensiv pentru ultima partidă din grupa de calificare la Mondial. Totul pe o ploaie mocănească și la 5 grade Celsius.

FIFA a delegat pentru ultimul meci al tricolorilor o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Matej Jug, ajutat de Matej Zunic și Manuel Vidali, al patrulea oficial delegat fiind David Smajc. În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

Locul 2 din grupa României sigur nu va fi cap de serie, deci va juca în deplasare primul baraj.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6489 secunde