Fotbal, Europa League / ŢSKA Sofia - CFR Cluj, deseară, pe „Vasil Levski”

141
Fotbal, Europa League / ŢSKA Sofia - CFR Cluj, deseară, pe „Vasil Levski” - liga-1603362611.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj înfruntă, deseară, de la ora 19.55 (în direct la Digi Sport 1), în deplasare, pe ŢSKA Sofia, într-un meci contând pentru Grupa A a Europa League la fotbal. 


În conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat că, după o campanie de transferuri foarte bună, echipa bulgară poate emite pretenţii, în timp ce gruparea sa a adus jucători mai slab cotaţi. 


„Noi am pierdut jucători importanţi, acesta este marele minus al CFR-ului în momentul de faţă. Din păcate, campania noastră de achiziţii nu a fost la fel ca aceea a lui ŢSKA Sofia, care a luat nouă jucători foarte buni, de la Watford, de la Lens, de la Bordeaux, de la Lille. Noi am luat de... nici nu mai are rost să spunem de unde. E clar, dacă iei jucători buni, ai pretenţii şi eu sunt convins că cei de aici au pretenţii”, a declarat Dan Petrescu. 


Partida de pe stadionul „Vasil Levski” din capitala Bulgariei va fi condusă la centru de un arbitru din Turcia, Halil Umut Meler. Arbitri asistenţi - Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu; al patrulea oficial - Koray Gencerler. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6934 secunde