Fotbal feminin / Meciul România - Italia, din preliminariile CM 2023, se dispută cu spectatori

159
Fotbal feminin / Meciul România - Italia, din preliminariile CM 2023, se dispută cu spectatori - 1-1637669355.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre reprezentativele feminine de fotbal ale României şi Italiei, programat marți, 30 noiembrie, de la ora 18.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în preliminariile CM 2023, se va disputa cu spectatori, conform ultimei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Prețul unic al biletului este de 10 lei și poate fi achiziționat de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, informează Federaţia Română de Fotbal.

La eveniment, pot participa doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Meciul se va disputa cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, asigurând distanța de minim un metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție.

Naţionala feminină va disputa, luna aceasta, două partide în preliminariile Campionatului Mondial din 2023: pe 26 noiembrie, cu Republica Moldova (CNF Mogoşoaia, ora 20.30) şi pe 30 noiembrie, cu Italia (stadionul „Anghel Iordănescu” - Voluntari, ora 18.30). Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe PRO X.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1542 secunde