Fotbal feminin / Meciurile din Liga 1 se văd pe Pro Arena începând cu acest play-off

501
Fotbal feminin / Meciurile din Liga 1 se văd pe Pro Arena începând cu acest play-off - 1-1677570911.jpg
Federația Română de Fotbal și PRO TV își unesc forțele în promovarea fotbalului feminin la nivel național. Începând cu play-off-ul sezonului actual, 2022/2023, 10 meciuri vor fi transmise în direct pe Pro Arena, informează Federaţia Română de Fotbal.

Parteneriatul dintre cele două instituții se va întinde pe o perioadă de două sezoane și jumătate, incluzând sezoanele 2023/2024 și 2024/2025. Astfel, fotbalul feminin din România intră într-o nouă etapă de dezvoltare și promovare, obiectivul comun al celor două instituții fiind acela de a crește vizibilitatea fenomenului care a luat amploare la nivel internațional.

Primul meci care va putea fi urmărit în direct pe Pro Arena, chiar la finalul acestei săptămâni, este derby-ul primei etape din play-off-ul Ligii 1 feminin: CS Carmen București - Politehnica Timișoara. Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu va găzdui această partidă sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 13.00.

În afara celor 10 partide care vor fi transmise în direct pe Pro Arena, Federația Română de Fotbal va continua transmisia unui meci pe etapă pe FRF.tv, dublând astfel numărul de meciuri accesibile publicului larg pentru vizionare. Meciurile se vor disputa în zile diferite față de cele transmise pe Pro Arena. Prima partidă care va putea fi urmărită pe FRF.tv este cea dintre FC Universitatea Cluj și FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în data de 3 martie, cu începere de la ora 13.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.385 secunde