Fotbal / Naţionala U19 a României, învinsă de Franţa, la Campionatul European

175
Fotbal / Naţionala U19 a României, învinsă de Franţa, la Campionatul European - 1-1655880661.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal U19 a României a fost învinsă, cu scorul de 1-2 (0-2), de reprezentativa Franţei, într-un meci disputat la Dunajska Streda, contând pentru Grupa A a Campionatului European din Slovacia.

Pentru Franţa, care câştigase cu 5-0 meciul de debut cu Slovacia, au marcat Loum Tchaouna (min. 12) şi Martin Adeline (min. 20), iar Andrei Coubiş (min. 82) a înscris golul României.

România a reuşit să înscris din nou în min. 86, dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziţie de ofsaid la Rareş Ilie.

Italia a învins Slovacia cu 1-0 în celălalt meci al zilei.

Franţa şi Italia, cu câte şase puncte, şi-au asigurat calificarea în semifinale. Cele două echipe se vor înfrunta pe 24 iunie, când va avea loc şi partida dintre cele două echipe fără vreun punct câştigat, România şi Slovacia. România poate încheie pe locul al treilea cu rezultat de egalitate.

Echipele clasate pe locul al treilea în cele două grupe ale turneului final vor juca un baraj având ca miză calificarea la Cupa Mondială Under-20 de anul viitor, din Indonezia. Semifinalistele europene sunt calificate direct la competiţie.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9414 secunde