Fotbal / Silkeborg - FCSB, în Conference League. Dică: „La ce ghinioane am avut, se poate întâmpla orice”

186
Fotbal / Silkeborg - FCSB, în Conference League. Dică: „La ce ghinioane am avut, se poate întâmpla orice” - 1-1665037930.jpg
FCSB întâlneşte joi, de la ora 19.45, în deplasare, pe teren sintetic, pe Silkeborg (Danemarca), într-o partidă contând pentru Grupa B a Europa Conference League la fotbal.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, sunt o echipă care practică un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia mingii, care joacă bine şi pe contraatac, o echipă cu talie. Defensiv este agresivă, bine organizată în sistemul pe care îl practică, 4-3-3. Eu spun că ne aşteptăm la un adversar foarte greu, care a reuşit să marcheze două goluri lui West Ham, care a reuşit cu Anderlecht 80 de minute să îi pună mari probleme, dar trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc.

La ce ghinioane am avut de când am venit aici cu accidentările, se poate întâmpla şi pe iarbă, şi pe sintetic. Sperăm ca toţi jucătorii să termine OK”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică.

Foto: Facebook / FCSB  

Pagina a fost generata in 0.3155 secunde